Hatékony megoldás narancsbőr ellen – ALIDYA cellulit kezelés

Önt is rendkívül zavarja a narancsbőr nem túl hízelgő látványa? Ne aggódjon, ezzel nincs egyedül: a világon a nők 90%-a tapasztalja ezt a kellemetlen problémát a comb, a has és a fenék területén. De mi is pontosan a cellulit és hogyan lehet ellene hatékonyan felvenni a harcot? Ebben a cikkben ezt a témát járjuk körül.

Mi is a cellulit?

A Cellulit – vagy hétköznapi nevén a narancsbőr – a zsírszövet és a sejtek bizonyos átalakulását jelenti, melynek oka, hogy a szervezet nem képes megfelelő módon megszabadulni a felgyülemlett méreganyagoktól, savaktól.

A káros anyagok a bőr alatt lévő zsírszövetben gyülemlenek fel, méretük megnő és a sejtek nyomást gyakorolnak a bőrre. Az ennek következtében pedig deformálódik – a narancs héjához hasonló felülete lesz.

cellulit

Összefügg a túlsúllyal?

Gyakori tévhit, hogy annak lesz narancsbőre, aki túlsúlyos. Ez nem igaz, hiszen normál testalkat mellett is kialakulhat – elmondható tehát, hogy a narancsbőr nem a súlyunk, hanem az egészségtelen életmód eredménye.

A cellulit kialakulását befolyásoló tényezők

Kialaulásának egyik oka a rossz nyirokkeringés: a nyirokrendszer segít megszabadítani a testet a felesleges méreganyagoktól. A megfelelő nyirokáramlás az izmok mozgásától függ, tehát ha nem mozgunk rendszeresen, nagyobb az esélye a nem megfelelő nyirokáramlatnak, s így a cellulit kialakulásának.

Genetikai tényezők: a cellulit kialakulása genetikai tényező is, tehát ha felmenőinknek volt, akkor valószínűleg nálunk is megjelenik. Ez természetesen függ a személy anyagcseréjének gyorsaságától, a zsír eloszlásától a bőr alatt, és a vérkeringéstől is.

Hormonális tényezők: Ha bizonyos hormonok – mint az ösztrogén, inzulin és pajzsmirigy hormonjai – szintje kevesebb a szervezetben, levesebb oxigén jut a zsírsejtekbe, így azok nehezebben szabadulnak meg a salakanyagoktól. Ez is a bőrfelszín elváltozásához vezet.

Életkor és mozgáshiány: az évek múlásával a női szervezetben kevesebb ösztrogén és kollagén termelődik, így a bőr rugalmatlanabbá válik. Ahogy azt már fentebb is említettük, az elégtelen mozgás is vezethet a cellulit kialakulásához, hiszen a nyirokrendszer a mozgás hatására tud megfelelően működni.

Egészségtelen életmód: minden, ami hatással van bőrünk egészségére, nyirokkeringésünkre vagy vérkeringésünkre, növeli a narancsbőr kialakulásának esélyét. A dohányzás például ilyen, hiszen nem csak a bőr rugalmasságának elvesztéséért felel, hanem rossz hatással van a keringésre is. Természetesen az egészségtelen étkezés – a magas zsír és szénhidráttartalmú ételek – is befolyásolják kialakulását.

cellulit

Hogyan szabadulhat meg a cellulittól?

Minden olyan tényezőt meg kell próbálni kizárni az életünkből, ami a narancsbőr kialakulásához vezethet:
– mozogjunk rendszeresen
– étkezzünk egészségesen
– hagyjuk el káros szokásainkat pl. a dohányzást
– fogyasszunk elegendő folyadékot, mert ez is serkenti a keringést és növeli a bőr hidratáltságát.
Orvos esztétikai kezelés a cellulit ellen = A narancsbőr kezelése most már orvosi segítséggel is lehetséges, az eredmények pedig gyorsak és rendkívül látványosak.

Az Alidya cellulitbontó injekcióról

Pasquale Motolese olasz plasztikai sebész professzor behatóan tanulmányozta a cellulit anatómiáját és keletkezésének okait, végül új felfedezéseit egy rendkívül hatékony csodafegyverben kamatoztatta: kifejlesztette az Alidya cellulitbontó injekciót.

Hogyan hat az Alidya?

A kötőszövetbe juttatott cellulit elleni hatóanyag-koktél simább, narancsbőr-mentes bőrfelszínt eredményez, mivel az Alidya speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Megköti a méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkerin- gését és javítja a szövet szerkezetét

Hogyan történik az Alidya kezelés?

Érdekli, hogyan zajlik a kezelés és megnézné az eredményeket? Kattintson és olvasson tovább ITT.