Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 KARISMA kezelés

KARISMA kezelés

}

Kezelés időtartalma

30 perc

Kezelés ára

120 000 Ft/alkalom

Hány kezelés szükséges?

2 alkalom

Bőrünkben leggyakoribb kollagéntípus az I-es típusú kollagén. A kollagén a bőr tónusának és rugalmasságának fenntartásáért felelős. Kb. 40 éves kor felett bőrünk kollagén tartalma évente 1%-kal csökken, bőrünk veszít rugalmasságából, feszességéből, a ráncaink mélyülnek, bőrünk fakóbb élettelenebb megjelenést mutat.

A bőrfiatalításban alapvető biostimuláló kezelésekkel a bőr kötőszöveti rétegét tudjuk újjáépíteni, mintegy késztetve a kötőszöveti fibroblast sejteket új kötőszöveti rost termelésre, így kollagén előállításra is.

Miért különleges a Karisma kezelés?

A Karisma egy olyan innovatív készítmény, mely nemcsak nagy molekulasúlyú hialuronsavat, de egy kollagén összetevő R-polipeptid α1 láncot is tartalmaz.  A hidroxilált α1 láncot selyemhernyók termelik, ez az emberi kollagénnel csaknem azonos szekvenciát mutat, így az allergiás reakciók kockázata igen alacsony.

A Karisma-ban lévő hialuronsav hidratáló hatást és a fibroblasztok proliferációjához, aktív működéséhez kedvező környezetet biztosít, illetve antioxidáns hatású is.

A kettős hatóanyagnak köszönhetően a kollagénrostok minőségi és mennyiségi növekedése következik be, ezáltal jobb bőrtónus, emelő lifting hatás eredménye várható.

A Karisma, a többi elérhető injektálható készítményhez képest plusz hatóanyagként kollagén láncokat is tartalmaz, mely könnyíti a hiányzó kollagén visszatermelődését.

Kinek javasolt?

A Karisma alkalmas napfénykárosodott, öregedő bőr, acnes hegek kezelésére, bőrtónus fokozására, dehidratált bőr kezelésére, kontúrok javítására.

EJAL 40

Hány alkalom szükséges?

A hatékonyság kiteljesedése érdekében 2 kezelést javasolunk 1 hónap különbséggel, később 4-6 hónap múlva fenntartó kezelések végezhetők.