Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Ajakfeltöltés hyaluronsavval

}

Kezelés időtartalma

30-45 perc

Kezelés ára

90 000 Ft / ml

Kezelés hatása

6 hónap (átlagosan)

Tökéletesen telt ajkakra vágyik? Velünk megvalósíthatja! Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Mindannyian tudjuk, hogy a jó megjelenés magabiztosságot ad. Sokan rengeteget teszünk a vágyott szépség eléréséért.

Az ajak a nőiesség, termékenység, vitalitás szimbóluma, az érzékien telt, formás ajkak minden tekintetet vonzanak, így nem csoda, hogy napjaikban az ajakfeltöltés hyaluronsavval kifejezetten trendi, népszerű beavatkozás már a fiatalabbak körében is.

Mi az a hyaluronsav?

A hyaluronsav egy a szervezetükben is általánosan előforduló természetes polyszacaharid, sejtjeink alkotója, vízmegkötő tulajdonságú, az ízületekben síkosító tulajdonsága miatt fontos.

Az orvostudomány több területén is alkalmazzák gyógyító céllal, ortopédia, reumatológia ízületek kezelésében, urológiában a húgyhólyag nyálkahártyájának kezelésében, de fogászatban, szemészetben is hasznosítják.

Miért van szükségünk a hyaluronsavra?

Az esztétikai bőrgyógyászatban is kiemelt szerepe van a hyaluronsavnak, hiszen bőrünk öregedésével csökken a sejtek hyaluronsav tartalma, 40. életévünkre bőrünkben fele annyi hyaluronsav termelődik, mint fiatalabb éveinkben, 60. életévre bőrünk hyaluronsav tartalma csupán 10%-a az eredetinek. A hyaluronsavnak köszönhető a bőr hidratáltsága, teltsége, üdesége, a kollagénnel, elasztinnal együtt a feszesség, rugalmasság fenntartásában vesz részt.

Az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott hyaluronsavas töltőanyagok, baktériumok által biológiai fermentációval előállított, különféle keresztkötéseket tartalmazó, nagy tisztaságú, különböző sűrűségű, „keménységű”, steril fecskendőbe töltött készítmények. Allergiás reakcióra nem kell számítani, hónapok alatt fokozatosan lebomlanak.

Ajakfeltöltés hyaluronsavval
ajakfeltöltés hyaluronsavval

Ajakfeltöltés hyaluronsavval – miért érdemes ezt választanunk?

Hyaluronsavas injekcióval kiválóan korrigálható az ajak veleszületett aszimmetriája, az életkorból adódó volumenvesztése, a megfelelő sűrűségű töltőanyag megválasztásával nemcsak teltséget, hidratáltságot, de új formát is adhatunk az ajkak ívének.

Az ajak kontúr kiemelésével a száj körüli, úgynevezett „cigaretta ráncok” is eltüntethetőek.

R

Vezető hyaluronsav márka (JUVÉDERM®)

R

Természetes hatás és érzet

R

9-24 hónapig látható eredmény

Természetes hatás és érzet

Az általam alkalmazott JUVÉDERM® védett technológiájú töltőanyag beépül a bőrszövetbe, hogy elérd a vágyott megjelenést, akár mosolyogsz, akár nevetsz vagy éppen dühös vagy.

A hyaluronsavas töltőanyagok alkalmasak arra is, hogy eredeti arcformánkat megváltoztassuk, ezzel az arc ideális arányait minden életkorban megközelítsük.

Meddig tart a kezelés hatása?
Az alkalmazott töltőanyag minőségétől, az anyagcserefolyamatok, életmód függvényétől a kezelés hatása átlagosan 6 hónapig látható.
Milyen töltőanyagokkal dolgozom?
Magánrendelőmben JUVÉDERM® töltőanyagokkal dolgozom. A JUVÉDERM® a világ elsőszámú hyaluronsav tartalmú töltőanyaga. A JUVÉDERM® töltőanyagok arról ismertek, hogy képesek a mélyreható szöveti integrációra, természetes hatású megjelenést eredményezve.
Hogyan zajlik a kezelés?
Az ajakfeltöltés injekciós tűvel vagy kanüllel történik, mértékéről pedig az előzetes konzultáció során születik meg a döntés. Kidolgozásra kerül a kezelési terv, és fotódokumentációt is készítünk a teljes folyamatról. Gyors beavatkozásról lévén szó, mindössze helyi érzéstelenítést alkalmazunk. A hialuronsavat több ponton juttatjuk be az ajkakba, majd gyengéd masszírozással egyenletesen eloszlatjuk a kívánt eredményért.
Mit kell tenni a kezelés után?
Kezelés után kifejezett oedemát tapasztalhatunk, mely fokozatosan fog lohadni, a végleges eredmény így pár nap után várható. Célszerű a kezelést követő napokban kerülni a forró ételek, italok fogyasztását, ezzel is elősegítve a töltőanyag beépülését, és a tartósságának fokozását.
Kinek nem ajánlott?
Akutan zajló bőrfertőzés, aktív herpeszes folyamat, lázas állapot, vérzékenység esetén, terhesség, szoptatás alatt nem ajánlott a kezelés.

Szeretne dús, csókolnivaló ajkakat? Várjuk debreceni magánrendelésünkön konzultációra! Tekintse meg árainkat vagy kövessen minket Facebook-on!