Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 Skinbooster mélyhidratálás

Skinbooster mélyhidratálás

}

Kezelés időtartalma

1 óra

Kezelés ára

85 000 Ft / ml

Kezelés hatása

9-12 hónap

Skinbooster mélyhidratálás Volite hyaluronsav injekcióval

A kor előrehaladtával csökken a szervezetben a hyaluronsav termelése. A kozmetikai krémekkel csupán felületes hidratálást biztosíthatunk bőrünknek, részben tudjuk pótolni a keletkezett hiányt, viszont a mély kötőszöveti rétegekhez csak injekciós technikákkal juttathatunk hatóanyagokat, így nem keresztkötött hyaluronsavat is.

A skinbooster mélyhidratálás kezelés eredményeként egészségesebb, rugalmasabb, feszesebb bőrt kapunk, a felületes apró ráncok elhalványodnak, telődnek, a bőrfelszín élettelibb, ragyogóbb megjelenést mutat.

A kezelés ellen ható dohányzás, szolárium, napozás nem ajánlott, viszont a bő folyadékfogyasztás, vitaminok használata (C-vitamin) ajánlott, hiszen fokozhatja a kezelés hatékonyságát.

Az arcon, nyakon, dekoltázson végezhető kezelés során sok apró tűszúrással juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe, előtte felszíni helyi érzéstelenítést alkalmazunk. A kezeléssel nem változtatjuk meg az arc karakterét, csupán a bőr minőségét javítjuk.

Hatása tartós, elegendő évente 1-2 alkalommal elvégezni

A Skinbooster mélyhidratálás a ráncok megelőzésére is kiválóan alkalmas eljárás, akár a fiatalabb 30 éves korosztálynak is ajánlott. Évente 1-2 alkalommal végezzük, hiszen hatása akár 9-12 hónapig is tart.

Kinek nem ajánlott?
A kezelést akutan zajló bőrfertőzésekben, vérzékenységben, vérhígítók alkalmazása mellett, illetve szoptatás, terhesség alatt nem végezzük.

Várjuk természetes megújulásra vágyó pácienkseinket a debreceni newskin esztétikában.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és személyre szabott konzultáció keretében kidolgozzuk kezelési tervét!

Addig is, tekintse meg árainkat vagy kövessen minket Facebook-on!

skinbooster mélyhidratálás