Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 Lézeres komplex arcfiatalítás

Lézeres komplex arcfiatalítás

}

Kezelés időtartalma

1 óra

Kezelés ára

95 000 Ft

Kezelés hatása

6 hónap (átlagosan)

Frakcionált CO2 lézeres komplex arcfiatalítás

A CO2 lézeres arcfiatalítással a pigmentfoltokat, a felszíni ráncokat, a tág pórusokat, a korábbi aknés gyulladások után megmaradt besüppedt hegeket is kezelni tudjuk! Hatására élénkül a bőr mikrokeringése, anyagcseréje, valamint fokozódik a bőr tartásáért és rugalmasságáért felelős kollagén-és elasztikus rostok termelődése.

Hogyan működik a Frakcionált CO2 lézeres komplex arcfiatalítás?

A CO2 lézeres arcfiatalítás során az újabb frakcionált technológiával a bőrfelületet négyzetcentiméterenként változó pontsűrűségben kezeljük, a lézersugár pontszerűen hatol a bőrbe, 100-400 mikrométer átmérőjű szúrcsatornákat képezve, ez a vízben elnyelődő energia elpárologtatja a kezelési paraméterek által meghatározott sejtsorokat. Az apró szúrcsatornák vagy oszlopok között épen maradt bőrszigetek felől indul meg a regenerálódás, lerövidítve a gyógyulási időt, mely a korábbi technika szerint kb. 6 hetet vett igénybe, most maximum 7-10 nap telik el a friss új bőr megjelenéséig.

lézeres komplex arcfiatalítás

Az eredmény?

A lézerfénnyel a bőrbe közölt energia, a hőhatás intenzív regenerálódást indít be, élénkül a bőr mikrokeringése, anyagcseréje, valamint fokozódik a bőr tartásáért és rugalmasságáért felelős kollagén-és elasztikus rostok termelődése. Ez a stimulálási folyamat 2-3 hónapig is zajlik.

p

A bőr feszesebb, rugalmasabb, tömöttebb lesz, felszíne és színe üdébb, egységesebb megjelenést mutat, a pórusok mérete jelentősen csökken.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelést felszíni érzéstelenítő krém alkalmazás után végezzük, mivel a kezeléssel egy napégésszerű gyulladást idézünk elő, a bőr kipirosodik, oedemássá válik, a páciens, égő érzést tapasztal.

A kezelés végén nyugtató, hűsítő arcmaszkot helyezünk fel, és otthoni speciális bőrápolást is javasolunk, melynek fontos része a fényvédelem (SPF 50-es fényvédőkrémek használata!). A kezelést követően kb. 3 nap múlva indul meg a finom hámlás, vagy esetenként (beállításoktól függően) pörk leválása, ezzel egyidejűleg megjelenik a finom rózsaszínes új bőr.

Hol végezhető?

A lézeres bőrfiatalítás arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen egyaránt alkalmazható, a napfény hatására kialakuló felületes bőrhibákat, pigmentfoltokat, felszíni ráncokat, tág pórusokat, a korábbi acnes gyulladások után megmaradt besüppedt hegeket egyaránt tudjuk kezelni a technikával, alkalmas továbbá a szemkörnyéki bőr lazasága, elszíneződése esetén is.

Kombinálható más kezelésekkel a frakcionált CO2 lézeres komplex arcfiatalítás?

Önmagában is nagyon hatékony, de kombinálható más esztétikai kezelésekkel is, például vékonyszálas kontúrterápiával, hyaluronsavas töltéssel vagy izomrelaxáló kezeléssel. Ebben az esetben konzultáció során egyeztetünk a kezelések sorrendjéről.

Kinek nem ajánlott?

– sebgyógyulási zavar, hegesedésre való hajlam

– amennyiben korábbi lézerkezelések során pigmentációs-zavar lépett fel

– aktív fertőzés a kezelés helyén (éppen zajló herpes vírusfertőzés, bakteriális, gombás eredetű bőrgyulladások)

– lázas állapot

– fényérzékenyítő gyógyszer szedése, fényérzékenységgel járó alapbetegség

– immunszupresszív kezelés

– fény által provokált epilepszia

– terhesség, szoptatás