Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 FTC szálkontúr terápia és COG szálas biolifting kezelés

FTC szálkontúr terápia és COG szálas biolifting kezelés

}

Kezelés időtartalma

1 óra

Kezelés ára

200 000 Ft

Kezelés hatása

12 hónap

A bőr öregedésével fiatalkori arcvonásaink fokozatosan változnak, az arc körvonalainak határozottsága eltűnik. A vékonyszál kontúrterápiával (FTC kezelés) műtét nélkül tudjuk elősegíteni az arckontúrok helyreállítását, a bőr feszesítését, úgynevezett liftingjét.

A szálkontúr terépia az egyik legmodernebb biostimuláló esztétikai kezelés, a kor előrehaladtával megereszkedő, lazává váló bőr feszesítésére, a kötőszöveti réteg erősítésére, és az arckontúr megemelésére, „liftingjére” alkalmas kezelés.

Milyen problámákat old meg a szálkontúr terápia?

  • toka, kar, has
  • zsírcsökkentés
  • arc, nyak, kéz, marionette ráncok, nazolabiális redő, szarkalábak, glabella ráncok, stb.
  • Formázás
  • teljes arc, has, felkar, comb, mell
  • ránctalanítás

Hogyan zajlik a beavatkozás?

Az FTC szálkontúr terápia során helyi, felszíni érzéstelenítést követően vékony tűk segítségével juttatjuk be a bőr megfelelő rétegébe a steril bioaktív, teljesen felszívódó (biokompatibilis), multifil szálakat, melyek a bőr rögzítésén túl kollagéntermelést, kötőszövet újjáépülést is aktiválnak, élénkítik a bőr vérkeringését.

Attól függően, hogy milyen típusú, hosszúságú, vastagságú (pl.többszörösen) csavart fonalakat alkalmazunk, a bőrminőség javítását vagy a lifting hatást fokozzuk elsődlegesen. Vannak tejsavval átitatott fonalak is, melyek tovább fokozzák a kötőszövet regenerálódását.

szálkontúr terápia

Mikor látható az eredmény?

A kezelésnek van azonnali eredménye is, de az új kötőszöveti rostok megjelenéséhez és az úgynevezett érújdonképződéshez időre van szüksége a szervezetnek, a végeredmény kb. 2-3 hónap alatt érhető el, és hatása akár 1,5-2 évig is tartós.

Kombinálható más kezelésekkel?

Kiválóan kombinálható más bőrfiatalító, ránctalanító kezelésekkel, így hyaluronsavas feltöltéssel, botulinum toxin vagy skinbooster kezelésekkel is.
Kinek ajánlott?
Ez a kezelés javasolható minden páciens számára, akinél a bőr megereszkedését, lazaságát tapasztaljuk.
Kinek nem ajánlott?
Ellenjavallatai között szerepelnek az akut, gyulladásos, lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, vérzékenység, terhesség és szoptatás.

Várom szeretettel a megújulásra, egészséges, fiatalos megjelenésre vágyó pácienseket új debreceni magánrendelésemen!

Ha szeretne értesülni a newskin esztétika aktuális ajánlatairól, kövessen minket Facebook-on!