Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 Ellansé kollagén stimuláló filler

Ellansé kollagén stimuláló filler

}

Kezelés időtartalma

60 perc

Kezelés ára

145 000 Ft-tól

Hány kezelés szükséges?

1 alkalom

Az ELLANSÉ több mint egy hagyományos filler, 2 az 1-ben működési elve a ráncok és redők korrigálásán túl , stimulálja a szervezet természetes kollagén termelését. 70%-os vizes karboxi-metil-cellulóz (CMC) gélhordozó és 30% szintetikus PolyCaproLactone (PCL) mikrogömbökből áll.

Az Ellansé egy kollagén stimuláló töltőanyag, amely azonnali volumennövelést és hosszú távú kollagén stimulációt biztosít, azaz több mint egy hagyományos filler, 2 az 1 -ben hatású. A volumennövelés és a ráncok korrekciója a kezelés után azonnal látható, emellett elindul egy hónapokig zajló saját kollagéntermelés fokozódás, ennél fogva természetes és hosszantartó a hatása.
Az Ellansé a kezelést követő néhány hónapban természetes módon felszívódik a szervezetben, helyére az új kollagénnel megerősödött saját kötőszövet kerül. Az Ellansé a ráncok, valamint az arc öregedésének azonnali és tartós korrekciójára alkalmas, természetes módon regenerálja az arcbőrt, ránctalanít, feszesít és kontúroz.

Mennyi ideig tart a hatása?

A természetes hatás Ellansé S esetén kb.1 évig, Ellansé M esetén kb. 2 évig tart, ez nagyban függhet az életmódtól, táplálkozási, napozási szokásoktól, betegségektől, anyagcsere sajátosságoktól, a természestes intrinsic genetikai, alkati öregedéstől is.

Mennyi ideig tart a hatása?

A természetes hatás Ellansé S esetén kb.1 évig, Ellansé M esetén kb. 2 évig  tart, ez nagyban függhet az életmódtól, táplálkozási, napozási szokásoktól, betegségektől, anyagcsere sajátosságoktól, a természestes intrinsic genetikai, alkati  öregedéstől is.

EJAL 40

Hogyan működik az Ellansé?

A hosszú távú hatás a kollagén stimulációnak köszönhető. Az Ellansé serkenti a kollagéntermelést a bőrben, ami hosszú távú előnyöket biztosít, segít a bőrnek visszanyerni azt, amit természetes módon elveszített a korral. Természetes rugalmasságot nyújt a bőrnek, más fillerekkel összehasonlítva, azonnali bőrfiatalítás, ráncok és redők feltöltése, az arc kontúrjainak újradefiniálása, hosszútávú kollagén stimuláció, bőrminőség javítás érhető el, mely eredmények az első 3 hónap alatt kifejezetten fokozódnak.

Biztonságos az Ellansé?

Az Ellansé biztonságos kezelés, és jelenleg világszerte több mint 60 országban alkalmazzák. Biokompatibilis, nincs szükség bőrtesztre, és idővel teljesen felszívódik, természetes módon kiürül. 

Az Ellansé PCL mikrogömbjeinek felülete teljesen sima, és a gömb alaknak köszönhetően -összehasonlítva más kollagén stimulátorokkal- minimalizálva van a nemkívánatos reakciók és mellékhatások, például a nem kívánatos csomók kialakulása.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Az Ellansé kezelés körülbelül 60 percet vesz igénybe, a kezelt területektől és a felhasznált anyagmennyiségtől függően, a kezelési időbe a bőrfelület érzéstelenítése, a kezelés tervezése, a kezelés utáni bőrnyugtató arcmaszk felhelyezése is értendő.

Milyen mellékhatásai vannak?

Más injekciókhoz hasonlóan viszketés és érzékenység jelentkezhet az injekció beadásának helye körül, valamint helyi bőrpír, enyhe duzzanat, feszülés és véraláfutás jelentkezhet. Ezek a tünetek általában viszonylag gyorsan, pár nap alatt megszűnnek, és csökkenthetők, ha a kezelés után jegeljük a területet.

Mennyi a gyógyulási idő?

Az Ellansé-kezelés után minimális a gyógyulási idő. Mint minden esztétikai kezelésnél, itt is előfordulhat némi helyi duzzanat és véraláfutás, de ez általában nagyon gyorsan, pár nap alatt elmúlik, smink használatával palástolható.