Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 Botox kezelés

Botox kezelés

}

Kezelés időtartalma

30 perc

Kezelés ára

45 000 – 105 000 Ft

Kezelés hatása

3 – 6 hónap

Szeretné újra jól érezni magát a bőrében? Megoldás: a botox kezelés!

A mindennapi gondok és a stresszes hétköznapok nyomot hagynak az arcunkon. Az erős mimikai ráncok kialakulásával arcunk fáradtabbnak, idősebbnek tűnhet. Mindez azonban remekül korrigálható. Leggyorsabb megoldásunk a botox kezelés. Segítek, hogy újra jól érezhesse magát a bőrében!

Mi okozhatja bőrünk öregedését?

A bőr öregedésében a genetikai tényezőkön kívül a környezeti hatásoknak (napfény és szolárium UV sugárzása, dohányzás, környezetszennyezés), belső folyamatoknak, betegségeknek is szerepet tulajdonítunk, illetve ráncaink kialakításához nagyban hozzájárulnak a sokszor rosszul berögzült, környezetünkből megtanult, bevésődött, felesleges mimikai izommozgások is.

Fiatalabb korban csupán ezen izmok okozta gyűrődések formájában láthatunk a bőrön ún. dinamikus ráncokat. Az öregedéssel, a sorvadt, csökkent kötőszöveti rostokat tartalmazó petyhüdt, rugalmatlan bőrt ezek az izommozgások tovább gyűrik, mélyítik, és végül kialakulnak a már állandóan, nyugalomban is látható statikus ráncok.

A botulinum toxin, azaz „botox” kezeléssel már a kezdeti (fiatalkori) ráncok is kisimíthatóak, hiszen célzottan, a dinamikus ráncokat okozó mimikai izmok blokkolásával akadályozzuk a bőr gyűrődését, megelőzve a mélyebb statikus ráncok korai kialakulását.

Botox kezelés

Nincs több haragos tekintet!

Leggyakrabban a haragos tekintetet okozó szemöldök közti mérges vagy úgynevezett glabella ráncok, vagy szem körüli szarkalábak, homlokon lévő ráncok kezelését végezzük. Egy ilyen komplex kezeléssel megemelkedik a szemöldök, mintegy kinyílik a tekintet, a lógó szemhéj probléma is orvosolható.

Nincs több migrénes fejfájás!

A boto kezelés nem csak a ráncok ellen használható. Komplex homlokkezeléssel még a migrénes fejfájás is megszüntethető!

Gyors, fájdalommentes átalakulás ebédszünetben

A botox kezelés az ún. „lunch time”, azaz ebédidőben is végezhető rövid kezelések közé tartozik, mivel az injekció beadása, a szűken vett kezelés 10-15 perc, és gyakorlatilag fájdalommentes, érzéstelenítő előkezelést nem igényel.

R

Ránctalanabb, simább bőr

R

Frissebb arcvonások

R

Fiatalosabb megjelenés

Nem kell félnie a fájdalomtól és nincs gyógyulási idő!

A botox kezelés minimális diszkomfort érzettel jár, gyógyulási időre pedig nincs szükség!

A korrekció után nyugodtan folytathatja napi tevékenységét!

Hogyan történik a botox kezelés?
A botoxot vékony tű segítségével juttatjuk be a mimikai izmokba, amelyek a ráncképződésért felelősek. Ezzel bizonyos időre ki tudjuk iktatni a ráncosodásért felelős izmokat. Fontos, hogy a botox az arc többi izmára nem hat. Ezáltal a botoxnak semmilyen negatív hatása nincs a szervezetre, de az arc lágyabbá, kisimultabbá válik általa.
Vannak mellékhatásai a kezelésnek?
A kezelés leggyakoribb mellékhatása a beadás helyén jelentkező duzzanat, bevérzés, zsibbadás, múló fejfájás, influenza-szerű tünetek, ritkábban hányinger, esetleg kb. 1%-ban a szemhéj és a szemöldök átmeneti megereszkedése, arcizomgyengeség. Ez utóbbiak kb. 2 héten belül megszűnnek, reverzibilisek. Előfordulhat a készítménnyel szembeni allergia is.

Nagyon fontos tényező a kezelő orvos képzettsége, az injekció beadási helyének, módjának és mennyiségének helyes megválasztása, illetve vannak páciensre vonatkozó szabályok, melyek betartásával minimalizálhatók a mellékhatások.

Mit javaslunk a kezelés után?
A kezelés utáni kb. 6 órában célszerű ülő testhelyzetben maradni, nem szabad lefeküdni, hajolgatni, megerőltető testedzést végezni, tilos a kezelt terület masszírozása, dörzsölése, ezekkel ugyanis a beadott oldat elvándorlása következhet be, nem tanácsos a napozás, szoláriumozás. Ahhoz, hogy a célzott izmok felvegyék a botoxot, a kezelt mimikai izmok rendszeres átmozgatása szükséges a kezelés utáni néhány órában (homlok ráncolása, haragos nézés, hunyorgás stb.)
Meddig tart a botox kezelés hatása?
A kezelés hatása 3-5 nap múlva jelentkezik, a maximális eredmény 2 hét után látható.

A botox hatása 3-4 hónapig tart, nem végleges, de az ismétlő kezelésekkel egyre hosszabbra nyújtható a hatástartam, a visszatérő ráncok enyhébbek és fokozatosan mintegy „elfelejtődnek” a rosszul rögzült mimikai szokásaink.

Gyakori, nagy dózisokkal történő botoxozás nem tanácsos, mivel ellenanyag képződés indulhat meg a szervezetben, mellyel a készítmények elveszítik hatékonyságukat, gyorsan lebomlanak.

Kinek nem ajánlott?
A kezelés ellenjavallt terhesség, szoptatás idején, bizonyos antibiotikumok szedése mellett, illetve egyes neurológiai betegségekben.

Várjuk fiatalodni vágyó pácienseinket a debreceni newskin esztétikában. Foglaljon időpontot vagy tekintse meg árainkat.

Szeretne többet megtudni rólunk? Kövessen minket Facebook-on!