Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

}

Kezelés időtartalma

1 óra

Kezelés ára

90 000 Ft / ml

Kezelés hatása

6 hónap (átlagosan)

Az Ön számára is fontos a wow-hatás ? Akkor a hyaluronsavas ráncfeltöltés Önnek való!

Nap mint nap időt szán a még tökéletesebb megjelenésre, hogy a legszebb énét mutassa a világnak. Válassza a hyaluronsavas ráncfeltöltést!

A JUVÉDERM® segítséget nyújhat Önnek, hogy olyanná váljon, amilyennek a tükörben szeretné látni magát.

A világpiacon egyik vezető szerepet betöltő JUVÉDERM® kollekció segíthet:

R

Megőrizni a természetes megjelenést és érzést

R

Karakteresebbé tenni az állat és állívet

R

Élénkíteni a szem körüli területet

R

Megemelni az orcát

R

Teltebbé tenni az ajkat

Bőrünk öregszik, de a hyaluronsavas ráncfeltöltés ezen segíthet

Az öregedés természetes folyamata során, a bőrsejtek megújulása lelassul, egyre kevesebb kollagént, elsaztint, hyaluronsavat termelnek. Ezek a kedvezőtlen hatások indítják el a ráncképződést, az arc teltségének elvesztését, a bőr feszességének csökkenését.

Az öregedési folyamatok természetesen nemcsak a bőrfelszínt érintik, hiszen genetikai meghatározottság alapján is csökken a csontok sűrűsége, átalakul a szerkezetük, elvékonyodik, és a gravitációnak is köszönhetően lesüllyed a zsírszövet. Az arc vonatkozásában itt szembeötlőek a szemgödör, az arccsont és áll vonalában bekövetkezett komplex változások. Erre rakódnak rá a környezeti hatások: környezetszennyezés, dohányzás, UV sugárzás, stressz, krónikus betegségek okozta káros hatások.

Mindezek alapján egyre mélyülő statikus ráncok jelennek meg arcunkon, a fiatal arca jellemző V alakú, vagy csúcsára állított háromszög alakú megjelenés fordítottá válik, A alakot vagy alapjára állított háromszög alakot mutat. Az orcák területén besüppedést, süllyedést látunk az arcközepi zsírpárnák megfogyatkozása következtében, a szem alatti terület karikássá válik, mélyül, árkolt szemgödör alakul ki, az áll vonal egyenessége, feszessége eltűnik.

Az öregedés jeleinek nem feltétlen kell látszódniuk!

Hyaluronsavas ráncfeltöltés segítségével ezek a szerkezeti változások orvosolhatóak, a ráncok kiegyenlíthetőek. Leggyakrabban a nasolabiális vagy orr-szájzúgi redő és a Marionett redő (ajakzúgtól állig húzódó) töltését végezzük.

hyaluronsavas ráncfeltöltés

A szem a lélek tükre

De a szem alatti árok is sikeresen kezelhető hyaluronsavval, illetve az orcák és áll vonal területén végzett kezeléssel, mely több milliliter töltőanyag alkalmazását jelenti, az arc kontúrozását és liftingjét, megemelését is el tudjuk érni.

Tökéletes arcforma minden életkorban

Habár mindenkinek más a szép, számos objektív összetevő határozza meg a szépség fogalmát. Ilyen a szimmetria, egyensúly és harmónia. Ezen tényezők együttállása esetén a szem természetesen szépnek látja az arcot. A szépséget és fiatalságot a telt és feszes középarc jellemzi.

A hyaluronsavas töltőanyagok alkalmasak arra is, hogy eredeti arcformánkat megváltoztassuk, ezzel az arc ideális arányait minden életkorban megközelítsük.

Természetes hatás és érzet

A saját fejlesztésű, védett technológiájú töltőanyag beépül a bőrszövetbe, hogy elérjük a vágyott megjelenést, akár mosolyog, akár nevet vagy éppen dühös.

A konzultáció során kezelőorvosa – Dr. Pokol Evelin – megfigyeli arcát mind statikus (nyugvó izomzat), mind dinamikus (mozgó izomzat) állapotában, hogy az Ön számára természetes eredményt nyújtó megoldást javasoljon.

Meddig tart a kezelés hatása?

A beadott töltőanyag a szervezet saját hyaluronidáz enzimjeinek köszönhetően fokozatosan bomlik le kb 1-1,5 év alatt, a töltőanyag típusától, sűrűségétől, életmódtól, anyagcserétől függően.

Ez lehetővé teszi, hogy mindig a biológiai kornak megfelelően, adott zsírszöveti, csontszerkezeti állapotokhoz is alkalmazkodva végezhessük el a kezeléseket. Egy 35 éves korra harmonizált beavatkozás, már nem állná meg a helyét 65 évesen. Ebből adódóan a hyaluronsavas töltőanyagokkal, lebomló tulajdonságukat kihasználva, abszolút a természetesség irányvonalát, az egyéni, személyre szabottság élményét követhetjük az esztétikai kezelések során.

Miért érdemes a JUVÉDERM® kollekciót választania?
A JUVÉDERM® hialuronsavat tartalmazó arcfeltöltő termékcsalád, ami formálja és kontúrozza az arc bizonyos részeit – az eredmények akár 9-24 hónapig is tarthatnak a választott kezeléstől függően.

A JUVÉDERM® volumenizálja az arc bizonyos részeit – megemeli az orcákat, kisimítja a ráncokat, teltebbé teszi az ajkat.

A JUVÉDERM® arcfeltöltők lidokaint tartalmaznak, amely segít a kezelés során esetlegesen fellépő kellemetlen érzések csökkentésében.

A termékcsalád az arc különböző részeinek kezelésére szolgál.

Az eredmények a kezelést követően hamar láthatóak.

Mit szabad és mit nem szabad csinálnom a kezelést követően?
Kerüljük a kezelt terület sminkelését, napozást, szaunázást, UV sugárzást vagy nagy hideget.
Milyen hamar térhetek vissza szokásos napi tevékenységemhez?
A kezelés után pirosodást vagy duzzadást tapasztalhat. A páciensek többsége már a kezelés napján visszatérhet a szokásos napi rutinjához, de ez függ a kapott kezeléstől is.
Kinek nem ajánlott?
Akutan zajló bőrfertőzés, aktív herpeszes folyamat, lázas állapot, vérzékenység esetén, terhesség, szoptatás alatt nem ajánlott a kezelés.

Ne maradjon le a newskin esztétika aktualitásairól, kövessen minket Facebook-on!