Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 Kémiai peelingek

Kémiai peelingek

}

Kezelés időtartalma

1 óra

Kezelés ára

25 000 – 60 000 Ft

Kezelés hatása

6 hónap (átlagosan)

Kémiai peelingek

Megújítaná bőrét? Válassza a kémiai hámlasztást!

Ha szeretné felfrissíteni bőre megjelenését, esetleg aknéval vagy száraz, vízhiányos bőrrel küzd, akkor megfelelő választás lehet a kémiai peeling!

p

A kémiai hámlasztást különböző erősségű savakkal végezzük, aszerint, hogy felszínes, középmély vagy mélyhámlasztást szeretnénk elérni.

Tökéletes kezelés lehet Önnek a kémiai hámlasztás, ha:

  • Eltüntetné arcán a hegeket,
  • bőre pattanásos, pórusai tágak, 
  • májfoltokkal, gyulladás utáni pigmentfoltokkal küzd, 
  • bőre fénykárosodott,
  • vagy megfiatalítaná arcbőrét.

Felszínes gyümölcssavas peeling

A felszínes gyümölcssavas peeling elsődleges célja a bőr megújítása, a fénykárosodás következtében megjelenő ráncok eltüntetése, valamint a megfelelő hidratáció elnyerése. Fiatalok aknés tüneteire is kiváló, úgynevezett follicularis keratosis (keratosis pilaris) tüneteire is alkalmazhatjuk.

Triklórecetsavas peeling

A triklórecetsavas peelingekkel közepesen mély hámlasztást érhetünk el, a bőrfelszín megújításán túl a kötőszövetekre is hatással van, fokozza a kollagéntermelést, ezáltal az egységesebb bőrfelszín mellett sokkal feszesebb, rugalmasabb bőrt tudunk elérni.
Kinek ajánlott?
A kémiai hámlasztás egyaránt ajánlott a fiatalabb és idősebb korosztálynak, jó alternatíva lehet azoknak, akik a lézeres beavatkozásoktól valami miatt tartanak.
Hány kezelésre van szükség és mire kell figyelni utána?
A kezelések általában minimum 4 alkalmas sorozatot jelentenek, és többször ismételhetőek. A kezelés alatt és után fokozott figyelmet fordítunk a fényvédelemre, SPF 50-es fényvédőkrémeket kötelező használni a pácienseknek!

Jól kombinálhatóak más esztétikai kezelésekkel is, tulajdonképpen fájdalommentes beavatkozások.

Kinek nem ajánlott?
Akutan zajló bőrfertőzések, aktív herpeses folyamat esetén, isotretinoin kúra alatt és közvetlenül után, terhesség és szoptatás alatt nem végezzük.