Kezdőlap 9 Rólam

Rólam

Dr. Pokol Evelin

Dr. Pokol Evelin

2005-ben végeztem a Debreceni Egyetem Orvos-és Egészségtudományi Centrum Általános Orvos Karán, ezt követően a debreceni Bőrklinikán vettem részt a rezidens és szakorvosképzésben.

2007 decemberétől 1 évig Nyíregyházán, a Jósa András Oktatókórház Bőrgyógyászati Osztályán dolgoztam szakorvosjelöltként, ahova 2010 őszén, szakvizsgám után rövid időre visszatértem, és általános bőrgyógyászati, allergológiai, gyerekbőrgyógyászati szakrendeléseken, ill. fekvőbeteg osztályon folytattam a gyógyító tevékenységet 2011 tavaszáig.

Már az egyetemi évek elején kialakult érdeklődésem a bőrgyógyászat iránt, akkoriban elsősorban a bőrtumorokra figyeltem fel, ehhez kapcsolódóan a festéksejtes bőrdaganat, a melanoma malignum gyógyíthatósága, prognosztizálása témakörében végeztem tudományos diákköri munkát. A dermatoonkológia mellett később felismertem a prevenció szerepét a fertőző bőrbetegségek, valamint a szexuális úton terjedő fertőzések kezelésében is.

2011-ben kerültem a debreceni Bőr-és Nemibeteg Gondozó Intézethez, ahol ezen betegségek kezelésében, gondozásában veszek részt a mai napig.

A bőrünk, mint legnagyobb szervünk nemcsak fizikai, kémiai, immunológiai védelmet jelent a külvilág felé, hanem az érzékelésben, hőszabályozásban, kiválasztásban is részt vesz, sokat elárulhat személyiségünkről, testi-lelki egészségünkről, ismert vagy rejtett belgyógyászati betegségeinkről, sőt életmódunkról és életkorunkról is.

Mivel a 21. század tudatos emberének már fontos és értéket képvisel egészsége megőrzése, és az ezt reprezentáló fiatalság, fiatalos külső fenntartása, így az általános bőrgyógyászat mellett egyre inkább érdeklődési körömbe került az esztétikai dermatológia is.

Az idő múlásával fellépő természetes öregedési folyamatok lassítása, a kialakult esztétikai panaszok korrekciója ma már számos módszerrel, eszközzel orvosolható, az erre vonatkozó szakmai ismereteimet folyamatosan bővítem, hazai és külföldi előadók képzésein folyamatosan részt veszek, a legújabb kezelési trendek irányában nyitott vagyok.

Magánorvosként több mint 10 éve végzek lézeres és orvos-esztétikai injekciós kezeléseket. Az esztétikai kezeléseknél nagy hangsúlyt fektetek a személyreszabott kezelési tervek megvalósítására, és előtérbe helyezem az úgynevezett biostimuláló eljárásokat, mely során a szervezetet ösztönözzük a bőrfiatalító mechanizmusok beindítására, saját kötőszöveti rostok képzésére, ezzel is megőrizve a természetesség, harmonikus megjelenés egységét.

„Nihil nimis”, azaz semmit sem túlságosan! A fokozatosság elve szerint inkább kezelési sorozatokban, terápiás kombinációkban, a bőr folyamatos karban tartásában látom a fiatalos külső megőrzésének lehetőségét, de nem állnak távol tőlem az „invazívabb” beavatkozások sem, amikor azonnali látványos eredményre van szükség.

Várom szeretettel a megújulásra, egészséges, fiatalos megjelenésre vágyó pácienseket új debreceni magánrendelésemen!

Rólam mondták

Nagyon elégedett vagyok a newskin esztétikával. Gyönyörű a rendelő, kellemes a hangulat és a doktornő is nagyon kedves. Mindenkinek szívből ajánlom!