Kezdőlap 9 Esztétika 9 Test 9 Narancsbőr kezelés

Narancsbőr kezelés

Hatékony narancsbőr kezelés – ALIDYA

Speciális hatóanyag koktél cellulit kezelésére

Alidya cellulitbontó injekció

Aki valaha vágott már bele cellulit elleni küzdelembe, az megtapasztalhatta, mennyire makacs problémáról is van szó. Az újabbnál-újabb kezelések sajnos többnyire csupán mérsékelt sikerrel kecsegtettek – egészen mostanáig! Pasquale Motolese olasz plasztikai sebész professzor ugyanis behatóan tanulmányozta a cellulit anatómiáját és keletkezésének okait, végül új felfedezéseit egy rendkívül hatékony csodafegyverben kamatoztatta: kifejlesztette az Alidya cellulitbontó injekciót. Hogyan segíthet ez nők millióinak feszesebb, simább bőrt elérni? Olvasson tovább!

Hogyan hat az Alidya?

A kötőszövetbe juttatott cellulit elleni hatóanyag-koktél simább, narancsbőr-mentes bőrfelszínt eredményez, mivel az Alidya speciális és egyedülálló összetétele egyszerre kezeli a cellulitot kiváltó okokat: az elégtelen mikrokeringést, a lerakódott toxinokat, a szöveti károsodást. Megköti a méreganyagokat, lúgosít, fokozza a szövetek nyirokkerin- gését és javítja a szövet szerkezetét

Hogyan történik az Alidya narancsbőr kezelés?

A hatóanyagot apró szúrások formájában (pici tűvel vagy mezoterápiás pisztollyal), 4-6 mm mélységbe juttatjuk. A kívánt eredmény eléréséhez szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függően 7 – 12 alkalom. Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek csaknem 100%-os elégedettségről számolnak be.

Mivel a szúrás mélysége viszonylag csekély, minimális kényelmetlenséggel jár. Ha valaki érzékeny, természetesen felszíni érzéstelenítő krémmel előkezelve a területet történik a beavatkozás.

narancsbőr kezelés
Az Alidya narancsbőr kezelést 7 naponta ismételjük és kúraszerűen alkalmazzuk.

A kúra végeztével 30 nap múlva egy fenntartó injekciózás javasolt, amellyel tartóssá tehetjük az elért eredményt. A kúra évenként ismételhető, a kezelés eredményei gépi nyomásterápiás kezeléssel fokozhatóak.

narancsbőr kezelés
narancsbőr kezelés

Képek forrása: Alydia

narancsbőr kezelés

Várjuk szeretettel a megújulásra, egészséges, fiatalos megjelenésre vágyó pácienseket új debreceni magánrendelőnkben!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintse meg árainkat ITT.