SkinCeuticals Debrecen

Bőrápolás a tudomány erejével

Küldetésünk a bőr szépsége. Az USA-ban fejlesztett klinikai fokozatú bőrápoló termékeinket a jövőbeni bőrkárosodások megelőzéséért, a bőröregedés jeleinek korrigálásáért és a bőr egészségének védelméért dolgoztuk ki.

SkinCeuticals Debrecen

A SkinCeuticals filozófia alappillérei

Több mint 8500 bőrgyógyász, kozmetikus és plasztikai sebész használja termékeinket világszerte professzionális kezelésekhez, mindennapos otthoni ápolóként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként. Erős kozmetikai-orvosi összetevőkkel, nemzetközi orvosokkal együttműködve, a tudomány erejével állítjuk össze formuláinkat a maximális hatékonyság jegyében.

1

Megelőzés

Antioxidánsokkal a bőröregedés ellen

2

Korrigálás

Retinollal és korrekciós összetevőkkel a bőrhibák ellen

3

Védelem

Ásványi és kémiai fényvédőkkel

Professzionális megoldás minden bőrproblémára

Akne

Bőröregedés

Elszíneződés

Érzékenység

DR. SHELDON R. PINNELL

Bőrgyógyász Professzor Emeritus
Duke Egyetem

Kutatása alapozta meg a hatékony antioxidáns C-vitamin bőrbe juttatásának paramétereit, lehetővé téve a SkinCeuticals számára, hogy úttörő szerepet játsszon a kozmetikai-orvos szerek fejlődésében.

SkinCeuticals termékek

Tisztítás + tonizálás

Magas koncentrációjú, különböző bőrproblémák elleni tisztítók és tonikok minden bőrtípusra és minden bőrproblémára.

Megelőzés

A SkinCeuticals antioxidáns szérumokkal előzi meg a szabad gyökök által okozott károsodást és támogatja a bőr önjavító mechanizmusait.

Korrigálás

Regeneráló, ragyogást adó és hámlasztó összetevőkkel a SkinCeuticals javítja a bőrproblémákat és üdébb megjelenést biztosít.

Hidratálás

Többfunkciós összetevők szinergikus keverékével táplálják a bőrt, védik a bőr gátját, valamint optimalizálják a bőr egészségét és megjelenését.

Védelem

Széles spektrumú UVA/UVB fényvédők kozmetikailag kellemes textúrákkal. Védik a bőrt, megelőzik a korai öregedés jeleit és hidratálnak.

Az antioxidánsok ereje

A SkinCeuticals antioxidáns szérumok védik a bőrt a környezeti hatásokkal szemben, így lassítva a bőr öregedését.

A magas hatóanyagtartalmú szérumokban 10-20% tiszta C-vitamin, L-aszkorbinsav található, ami bőrön keresztül maximálisan felszívódik.

SkinCeuticals

Otthon és az orvos esztétikában

A SkinCeuticals termékek nem hiányozhatnak az otthoni bőrápolásból, de az orvos esztétikai kezelések után – mint például a hámlasztások, lézeres kezelések és injekciós kezelések – után is javasoltak, amikor a bőrnek professzionális védelemre van szüksége.

SkinCeuticals termékek

Debrecenben elsőként a newskin esztétikában

Többre lenne kíváncsi? Keressen bizalommal!

SkinCeuticals Debrecen