Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 Mezoterápia

Mezoterápia

}

Kezelés időtartalma

1 óra

Kezelés ára

22 000 – 35 000 Ft

Kezelés hatása

6 hónap (átlagosan)

Mezoterápia – RRS készítményekkel

Azt kérdezi, melyik az a kezelés, amely képes az öregedéssel, a striákkal, a szem alatti karikákkal és a pigmentfoltokkal is felvenni a harcot? Egyértelműen a mezoterápia!

Miért „mezo”?

A kezelés során a bőr középső (mezo) rétegébe juttatjuk be az értékes hatóanyagokat, ahol gyorsabb és hatékonyabb a felszívódás.

Mezoterápia, a nők kedvence!

A kezelés korszerű és igen hatásos bőrfiatalító, regeneráló eljárás, mely során kizárólag természetes, laboratóriumi tisztaságú anyagokat juttatunk injekciós technikával a bőr megfelelő rétegeibe. A kezelendő bőrproblémától függően különböző összetételű, úgynevezett mezoterápiás koktélokat használhatunk, melyek különféle vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, nem keresztkötött hialuronsavat tartalmaznak.

Milyen problémákra jó?

A bőrfiatalításon túl speciális összetételű hatóanyagokat tartalmazó koktélok léteznek cellulit, stria, pigmenfolt, hajhullás, szem alatti laza, sötét karikás bőr kezelésére is.

Mennyi idő után látható a hatása és hány beavatkozásra van szükség?
A kúraszerű terápia már az első kezelés után látható javulást eredményez, a teljes hatás érdekében azonban 4-6 beavatkozásra van szükség. Ezek jellemzően 2-4 hetes intervallumban követik egymást.
Kinek nem ajánlott?
Akutan zajló bőrfertőzések, lázas betegségek, vérzékenység, vérhígító alkalmazása, terhesség és szoptatás alatt nem javasolt.

Mit érdemes még tudnia?

A kezeléseket a newskin esztétika tulajdonosa, Dr. Pokol Evelin, aki magánorvosként több mint 10 éve végez lézeres és orvos-esztétikai injekciós kezeléseket.

Szeretne többet megtudni kezeléseinkről? Tekintse már árlistánkat.

Ha nem szeretne lemaradni újdonságainkról, akkor pedig kövessen minket Facebook-on!

mezoterápia