Megújulás természetesen

Esztétikai magánrendelés Debrecenben
Szeretné megújítani bőrét? Tekintse meg kezeléseimet!

Maradjon egészséges!

Általános bőrgyógyászati magánrendelés Debrecenben
A legnagyobb szervünk a bőr! Vigyázzunk rá!

Tűszúrás nélküli kezelések

Lézersebészeti magánrendelés Debrecenben
Gyors és fájdalommentes kezelés, hegmentes gyógyulás

newskin esztétika

Szolgáltatásaim

newskin esztétika

Esztétika

newskin esztétika

Lézersebészet

newskin esztétika

Bőrgyógyászat

Dr. Pokol Evelin

Néhány szóban rólam

Az idő múlásával fellépő természetes öregedési folyamatok lassítása, a kialakult esztétikai panaszok korrekciója ma már számos módszerrel, eszközzel orvosolható, az erre vonatkozó szakmai ismereteimet folyamatosan bővítem, hazai és külföldi előadók képzésein folyamatosan részt veszek, a legújabb kezelési trendek irányában nyitott vagyok.

Magánorvosként több mint 10 éve végzek lézeres és orvos-esztétikai injekciós kezeléseket. Az esztétikai kezeléseknél nagy hangsúlyt fektetek a személyreszabott kezelési tervek megvalósítására, és előtérbe helyezem az úgynevezett biostimuláló eljárásokat, mely során a szervezetet ösztönözzük a bőrfiatalító mechanizmusok beindítására, saját kötőszöveti rostok képzésére, ezzel is megőrizve a természetesség, harmonikus megjelenés egységét.

Várom szeretettel a megújulásra, egészséges, fiatalos megjelenésre vágyó pácienseket új debreceni magánrendelésemen!

newskin esztétika

Pácienseim véleménye mindennél többet ér

Már nagyon zavartak az arcomon megjelenő ráncok, a bőröm élettelen, fakó volt. Szerettem volna egy gyors megoldást. Evelin doktornő a lézeres arcfiataltást javasolta. A kezelés minimális kellemetlenséggel járt, de megérte! A bőröm azóta sokkal rugalmasabb! Éveket fiatalodtam!
Kriszta (53)

Mindig is elégedetlen voltam a számmal (vékony, alig látszik). A hialuronsavas ajakfeltöltéssel azonban végre valóra vált az álmom! Nagyon elégedett vagyok a newskin esztétikával. Gyönyörű a rendelő, kellemes a hangulat és a doktornő is nagyon kedves. Mindenkinek szívből ajánlom!
Ági (32)

Én az aknés, pattanásos bőröm miatt kerestem fel a newskin esztétikát. Nagyon el voltam keseredve a csúnya bőröm miatt, de a doktornő nagyon hatásos megoldást javasolt és végig fogta a kezem a kezelés alatt. Eltelt 3 hónap és a bőröm szebb, mint valaha.

Alexandra (26)

newskin esztétika

Eredményeim számokban

Több, mint 15 év a bőrgyógyászati szakmában

Több, mint 5000 elégedett páciens

világmárka termékeivel dolgozom

különböző szolgáltatással várom

newskin esztétika

Márkák, amikkel dolgozom