Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 Radiesse kezelés

Radiesse kezelés

}

Kezelés időtartalma

15-30 perc

Kezelés ára

1,5 ml – 130 000 Ft-tól

Hány kezelés szükséges?

1 alkalom

Radiesse kezelés: A fiatalság visszanyerése és az arckontúrok újjáélesztése

A Radiesse kezelés egy izgalmas és hatékony anti-aging ránckezelés, amely segít visszaállítani a fiatalság és a szépség egyensúlyát. Ha keresi a ráncok és az arcbőr feszességének titkát, vagy szeretné kihangsúlyozni az arca kontúrját, akkor a Radiesse lehet a megoldás az Ön számára.

Mi is az a Radiesse?

A Radiesse egy kiváló minőségű töltőanyag, amely a kalcium-hidroxilapatitot tartalmaz. Ez az anyag az emberi testben is megtalálható, biztonságosan és hatékonyan képes helyreállítani a bőr fiatalságát, feszességét. A Radiesse injekció formájában kerül alkalmazásra, az orr-száj, állvonal, és az arccsont területén alkalmazható.

Hogyan működik a Radiesse?

Amikor a Radiesse injekciókat a bőr alá adjuk, a kalcium-hidroxilapatit azonnal kitölti a ráncokat és más problémás területeket. Ezenkívül serkenti a bőr saját kollagén termelését, ami hosszú távon további feszességet és ragyogást eredményez. A kezelés gyors és általában minimális kellemetlenséggel jár, és az eredmények azonnal láthatóak.

EJAL 40

Miért válasszam a Radiesse kezelést?

A Radiesse számos előnnyel jár, amiért sokan választják ezt a kezelést:

  1. Azonnali eredmények: Az injekciók beadása után az eredmények azonnal láthatóak, és az arca fiatalosabb, simább és feszesebb lesz.
  2. Tartósság: A Radiesse hosszantartó eredményeket nyújt (akár 1-2 év). A bőr új kollagént termel, ami hosszú távú feszességet eredményez.
  3. Természetes hatás: A Radiesse természetes megjelenést nyújt. Az injekciók finoman kitöltik a ráncokat és más területeket, megőrizve az arc arányait és kifejezőképességét.
  4. Rugalmasság: A Radiesse kezelés sokoldalú, és alkalmazható különböző területeken, például az orr-száj ráncokban, az állvonalakban és az arccsontok kiemelésére.
  5. Biztonság: A Radiesse biztonságos és klinikailag tesztelt eljárás. Számos klinikai tanulmány igazolja hatékonyságát és megbízhatóságát.

Mi vár rám a kezelés során?

A Radiesse kezelés előtt egy konzultáció során részletesen megbeszéljük célokat és válaszolunk minden kérdésére. A kezelés során helyi érzéstelenítést alkalmazunk és injektáljuk a Radiesse-t a kiválasztott területekre. Ez a kezelt terület nagyságától 15-30 percet vesz igénybe. A folyamat gyors és kevés kellemetlenséggel jár.

Mi a teendő kezelés után?

A Radiesse injektálása után ödéma, bevérzés, feszülő érzés várható, ami teljesen természetes és nem kell megijedni. A terület jegelése ajánlott. 24 órán belül ne használjon sminket, 48 óráig ne szaunázzon vagy szoláriumozzon és kerülje a nagy fizikai aktivitást is. Fényvédő használata javasolt.

Kinek nem ajánlott a kezelés?

  1. Bizonyos gyógyszerek (például vérhigító, vagy véralvadásra ható gyógyszerek) szedése esetében
  2. Bőrfertőzés, egyes immunrendszert érintő betegség esetén
  3. A töltőanyag komponenseire történő allergia esetén
  4. Terhesség, szoptatás ideje alatt