Kezdőlap 9 Esztétika 9 Arc 9 RRS® HA Long Lasting

RRS® HA Long Lasting

}

Kezelés időtartalma

30-60 perc

Kezelés ára

100 000 Ft/alkalom

Hány kezelés szükséges?

1 (hatása 6 hónap)

Hyaluronsavas arckezelés – Tökéletes megoldás az érett bőrnek

Az RRS® HA Long Lasting kezelés egy revitalizáló, remodelálló és stimuláló eljárás, amely hidratálja, liftingeli és fiatalítja az arcbőrt.

A spanyol Skin Tech Pharma által előállított innovatív hatóanyag a magas koncentrációjú, keresztkötött hyaluronsav, természetes aminosavakkal és antioxidánsokkal kombinálva.

A kezelés különlegessége még a beadási technika: egy úgynevezett 7 pontos bejuttatási technikával dolgozunk, mely során 7, előre meghatározott bioesztétikai ponton, a bőr dermális rétegébe juttatjuk be a hatóanyagot.

Az RRS® HA Long Lasting kezelés eredménye teljesen természetes, az arc jellege nem lesz „feltöltött”: a bőr struktúrája javul, rugalmasabb, hidratáltabb lesz és újraformálja az arc kontúrját is.

RRS® HA Long Lasting

Kiknek javasolt az RRS® HA Long Lasting?

Mindenkinek ajánlott, akinek még nincsenek mély ráncai, de bőre megereszkedett, alulhidratált, fakó. Ha valaki sokat tartózkodik napon vagy sokat szoláriumozik, az RRS® HA Long Lasting javasolt a bőr megerősítésére.

Milyen kezelésekkel kombinálható?

Nagyon jó kiegészítő kezelése lehet egy korábbi hyaluronsavas feltöltésnek, ahol a mélyebb ráncokat már kezeltük.

Jól kombinálható frakcionált lézeres, vagy mikrotűs rádiófrekvenciás kezeléssel, hiszen mindkét esetben károsodik a kollagén stuktúra az átmeneti magas hő miatt. A kezelések kombinálásával a hatékonyság fokozható.