Volite orvosi mélyhidratálás – Előzze meg a ráncokat!

Szeretné felvenni a versenyt az arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen megjelenő ráncokkal? Ismerje meg a Juvéderm® Volite mélyhidratálást a rugalmasság és hidratáltság javítására – mely akár 9 hónapig tart!

Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, azt szívesen megmutatjuk másoknak is. A kor előrehaladtával azonban egyre több figyelmeztető jelet kapunk az idő múlására – ami csorbát ejthet az önbizalmunkon.

Ha fáradtabbnak, szomorúbbnak látjuk az arcunkat, akkor az a kedvünkre is hatással lesz. Ezen segíthet a Juvéderm® Volite orvosi mélyhidratálás, amely:

 

  • Kisimítja a ráncokat és redőket,
  • visszaállítja az arc elvesztett teltségét,
  • visszaadja a bőr rugalmasságát és hidratáltságát,
  • természetes megjelenést és érzést biztosít.

Kíváncsi rá, hogyan működik az orvosi mélyhidratálás? Akkor olvasson tovább!

Mi az a Juvéderm® Volite?

A Juvéderm® Volite a világ egyik vezető hyaluronsav tartalmú töltőanyag márkája, amely a bőrszövetekben lévő vizet megkötve növeli a bőr hidratáltságát. Hatóanyaga nem keresztkötött hyalusonsav. Miben különbözik ez a hagyományos töltőanyagoktól? • elsősorban nem a ráncok feltöltésére szolgál, hanem segít a bőr hidratálásában és a ráncok kialakulásának megelőzésében, • visszaadja a bőr rugalmasságát, ragyogását, lágyságát, • csökkenti a tág pórusokat, • javíthat a pattanások utáni behúzott hegeken.

Miért van szükség orvosi mélyhidratálásra?

A kor előrehaladtával csökken a szervezetben a hyaluronsav termelése. A kozmetikai krémekkel csupán felületes hidratálást biztosíthatunk bőrünknek, részben tudjuk pótolni a keletkezett hiányt, viszont a mély kötőszöveti rétegekhez csak injekciós technikákkal juttathatunk hatóanyagokat, így a nem keresztkötött hyaluronsavat is.

A Juvéderm® Volite kezelés – vagyis a skinbooster mélyhidratálás – eredményeként egészségesebb, rugalmasabb, feszesebb bőrt kapunk, a felületes apró ráncok elhalványodnak, telődnek, a bőrfelszín élettelibb, ragyogóbb megjelenést mutat.

volite_mélyhidratálás

A férfiaknak sem kell lemondaniuk a hidratáltság érzéséről

A férfiak arcán is meglátszik a fáradtság a kemény munka és a stresszes életmód hatására. Manapság egyre több férfi aggódik megjelenése miatt és fordul az esztétikai kezelésekhez. A Juvéderm® Volite kezelés nekik is segítséget nyújthat, hiszen: • segíthet a ráncok kisimításában, • volumenpótlással emeli meg a megereszkedett arcrészeket, • markánsabbá teszi az állat.

Tökéletes választás férfiaknak, ha:

• a gyakori borotválkozás miatti bőrirritációt tapasztalnak, • a stressz, a napsugárzás, a környezetszennyezés hatásai láthatóak a bőrön, • az öregedéssel járó természetes változások már felfedezhetőek, • megjelentek a szem alatti karikák és táskák.
volite_mélyhidratálás

Mit érdemes tudni?

Milyen területeken végezhető a kezelés?

A kezelés nem csak az arcon, hanem a nyakon, dekoltázson és a kézfejen is végezhető – maradjon fiatalos minden testrésze!

Mit tapasztalhatunk a kezelés után?

A kezelést követően enyhe vagy közepes mértékbű átmeneti nem kívánatos hatásokat tapasztalhatunk, mint például bőrpír, duzzadás vagy érzékenység. A kezelés után nem ajánlott a dohányzás, szoláriumozás, napozás. Viszont javallott a bő folyadékfogyasztás, vitaminok használata (C-vitamin), ami fokozhatja a kezelés hatékonyságát.

A kezelés menete

A Juvéderm® Volite kezelést vékony injekciós tű segítségével végezzük. A kezelendő felületen számos pontban hyaluronsavat juttatunk a bőrbe. A Juvéderm® Volite lidokaint is tartalmaz, ami csökkenti a kezelés során felmerülő esetleges kellemetlen érzést.

Meddig tart a Juvéderm® Volite mélyhidratálás hatása?

Az orvosi mélyhidratálás hatása tartós (9-12 hónap) és elegendő évente 1-2 alkalommal elvégezni. A ráncok megelőzésére is kiválóan alkalmas eljárás, ezért akár a fiatalabb, 30 éves korosztálynak is ajánlott.
volite_mélyhidratálás

Kinek nem ajánlott a kezelés?

A kezelést akutan zajló bőrfertőzésekben, vérzékenységben, vérhígítók alkalmazása mellett, illetve szoptatás, terhesség alatt nem végezzük.

Mennyibe kerül a kezelés?

Skinbooster mélyhidratálás 80 000 Ft / ml

Meddig tart a kezelés?

30-40 perc

Meddig tart a hatás?

9-12 hónap

Hány kezelés szükséges?

1-3, igénytől függően

Itt az ideje befejezni az álmodozást! Kérjen konzultációs időpontot!

Még mindig nem győztem meg? Nézze meg az eredményeket!
Skinbooster kezelések, orvosi mélyhidratálás Volite injekcióval – JUVÉDERM® eredmények

A modelleket csak Juvéderm® VOLITE-tal kezelték. A kezelés eredménye egyénenként változhat. Az utána képek a kezelés után 3 héttel készültek. A páciensek arcbőrébe 2 ml Juvéderm® VOLITE-ot injektáltak.