Tavaszi megújulás a newskin esztétikában – Pácienseink 6+1 kedvenc kezelése

A tavaszi fáradtság a bőrünket sem kíméli. A hideg, téli hónapok során dehidratálttá, fénytelenebbé, fakóvá válhat, s ezek a folyamatok a ráncosodást is elősegíthetik. De jó hír, hogy az otthoni bőrápolási rutinunk helyes kialakításával – vagyis megfelelő hidratálással és fényvédelemmel – megfelelően felkészíthetjük kültakarónkat, hogy téli üzemmódból tavasziba váltson! Ha pedig egy kis extra átalakulásra és feltöltődésre vágyna, akkor pedig érdemes igénybe vennie valamilyen minimál invazív orvos-esztétikai kezelést!
Megkérdeztük pácienseinket, számukra mely kezelések voltak a legélénkítőbbek – testileg és lelkileg egyaránt. Jöjjön az ő tapasztalataikon alapuló lista, vagyis íme a newskin esztétika pácienseinek 6+1 kedvenc tavaszi kezelése!

1. Pigmentfoltok? Halványítás? VIVACE ON!

A pigmentfoltok ellen nyáron már nem sokat tehetünk, így ha orvosi kezeléssel szeretnénk halványítani a foltokon, tavasszal kell cselekednünk. Számtalan hatékony kezelési mód közül választhatunk, de az egyértelmű kedvenc a VIVACE! A VIVACE kezelés egy frakcionált rádiófrekvenciás orvosi mikrotűs eljárás. A műtét nélküli bőrfeszesítés és bőrfiatalítás innovatív, hatékony és biztonságos módszere, mely személyre szabott bőrfiatalítást tesz lehetővé. A kezelés 3 módszert ötvöz: Kollagén indukciós terápia, természetes sebgyógyulási folyamatok felgyorsítása és fényterápia.

Eredmény: a kollagén és az elasztin rostok stimulációja révén a bőr tömörebb, feszesebb és egyenletesebb lesz.

A pigmentfoltok halványítása mellett rendszeresen alkalmazzuk bőrfiatalításra és feszesítésre, aknés hegek, striák eltávolítására és a tág pórusok csökkentésére.

Az abszolút jó hír pedig, hogy pácienseink beszámolója alapján a kezelés – bár fájdalmasnak tűnhet – egyáltalán nem jár kellemetlenséggel.

Ráadásul:

  • bármilyen bőrtípuson alkalmazható,
  • akár nyáron is végezhető!

Söpörje be az elismerő pillantásokat a VIVACE kezelés látványos hatásával!

VIVACE kezelés időtartama: 60-90 perc
VIVACE kezelés hatása: 6-12 hónap

KÍVÁNCSI RÁ, HOGYAN ZAJLIK A KEZELÉS? OLVASSON TOVÁBB ITT >>

tavaszi megújulás

2. Tavaszi megújulás? Orvosi lézeres kezeléssel lehetséges!

Ha szeretnénk friss, egészséges bőrfelületet kapni, érdemes a frakcionált orvosi lézeres arcfiatalítást választanunk. Fontos, hogy ezt a kezelést nyáron a magas UV-sugárzás miatt már nem végezhetjük, így érdemes most cselekedni.

A CO2 lézeres arcfiatalítással a pigmentfoltokat, a felszíni ráncokat, a tág pórusokat, a korábbi aknés gyulladások után megmaradt besüppedt hegeket is kezelni tudjuk! Hatására élénkül a bőr mikrokeringése, anyagcseréje, valamint fokozódik a bőr tartásáért és rugalmasságáért felelős kollagén-és elasztikus rostok termelődése.

Eredmény: A lézerfénnyel a bőrbe közölt energia, a hőhatás intenzív regenerálódást indít be, élénkül a bőr mikrokeringése, anyagcseréje, valamint fokozódik a bőr tartásáért és rugalmasságáért felelős kollagén-és elasztikus rostok termelődése. Maximum 7-10 nap telik el a friss új bőr megjelenéséig. A stimulálási folyamat azonban 2-3 hónapig is zajlik. A bőr feszesebb, rugalmasabb, tömöttebb lesz, felszíne és színe üdébb, egységesebb megjelenést mutat, a pórusok mérete jelentősen csökken.

Lézeres kezelés időtartama: 60 perc
Lézeres kezelés hatása: 6 hónap

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI A KEZELÉSRŐL? KATTINTSON TOVÁBB >>

tavaszi megújulás

3. Mélyebb ráncok, volumenpótlás? A megoldás: Hyaluronsavas arc-és ráncfeltöltés

A hyaluronsav olyan 100%-ig felszívódó természetes anyag, ami biztosítja a bőr hidratáltságát, tónusát, rugalmasságát és puhaságát. Mennyisége azonban korunk előrehaladtával csökken, így a bőr vékonyabbá, szárazabbá és ráncosabbá válik. Mindig a bőrtípushoz és bőrproblémához megfelelően választunk töltőanyagot, de csakis a legjobb márkákkal dolgozunk.

A hyaluronsavas töltéssel meg tudjuk őrizni a bőr természetes megjelenését és érzetét, miközben a ráncok kiegyenlítődnek. Leggyakrabban a nasolabiális vagy orr-szájzugi redő és a Marionett redő (ajakzugtól állig húzódó) töltését végezzük.

Töltés időtartama: 60 perc
Töltés hatása: 6 hónap

ITT TÖBBET IS MEGTUDHAT A KEZELÉS MENETÉRŐL >>

tavaszi megújulás

4. Homlokráncok, szarkalábak? Egyértelműen botox!

A botox továbbra is az egyik legkeresettebb orvos-esztétikai eljárás az egész világon. Elképesztően hatékonyan kezelhetőek vele a szemöldök közötti ráncok (glabella), a homlokráncok és a szarkalábak is. Hatóanyaga a Botulinum A toxin ideiglenesen gátolja a mimikai izmok összehúzódását, így a ráncok elsimulnak.

Botox kezelés időtartama: 15-20 perc
Botox kezelés hatása: 3-6 hónap

OLVASSON TOVÁBB A BOTOX KEZELÉSRŐL >>

tavaszi megújulás

5. EPN SkinPen

AZ EPN, vagyis az EPN Skinpen miktotűs mezoterápia és elektroporáció egy rövid – alig 30 perces – és rendkívül kedvező árú eljárás, melyet az EunSung EPN készülékkel végzünk.

Ez az innovatív orvos-esztétikai gép két technológiát ötvöz: a hagyományos mikrotűs kezeléseket és az elektroporációs hatóanyag-bevitelt. Alkalmazható a nyak, a dekoltázs és a kézfej bőrén is. Hatására bőrfeszesítés, bőrfiatalítás, pórusfinomítás megy végbe a bőrben, hiszen fokozza a kollagén rostok termelését.

EPN kezelés időtartama: 30 perc
EPN kezelés hatása: 6-8 hónap átlagosan

NÉZZE MEG EZ EPN KEZELÉS ÁRÁT >>

tavaszi megújulás

6. Bőrszerkezet újítás és hidratálás egyszerre: NUCLEOFILL kezelés

A NUCLEOFILL egy olyan bőrszerkezet megújító és hidratáló komplex kezelés, amely receptor szinten serkenti a sejteket aktívabb működésre. Alapanyaga a vadlazac hímivarsejtjeiből kinyert úgynevezett polinukleotidok, amelyek bio-restrukturáló hatással bírnak. Erős liftingelő hatása van: mintha a sejtjeinket edzőterembe küldenénk. A NUCEOFILL kezelés ráadásul nem csak ránctalanításra, hanem hajkezelésre és a szem alatti sötét karikák eltávolítására is alkalmas.

NUCLEOFILL kezelés időtartama: 60 perc
NUCLEOFILL kezelés hatása: 6 hónap

TUDJON MEG TÖBBET A KEZELÉSRŐL >>

+1. A hidratálás csúcsa: VOLITE kezelés

Bőrünk dehidratáltságát kezelhetjük folyadékpótlással, vitaminokkal, mozgással és egészséges életmóddal, de a leghatékonyabb megoldást az orvos-esztétikai VOLITE kezelés nyújtja.

Hyaluronsavval hatékonyan hidratálható a tónusvesztett, fakó, rugalmatlan bőr. A Skinbooster mélyhidratálás során Volite hyaluronsav injekcióval a mély kötőszöveti rétegekhez juttatjuk el a hatóanyagot, melynek hatására a bőr rugalmasabb, feszesebb és ragyogóan hidratált lesz.

SKINBOOSTER mélyhidratálás időtartama: 60 perc
SKINBOOSTER mélyhidratálás hatása: 9-12 hónap

TUDJON MEG TÖBBET A KEZELÉSRŐL >>

tavaszi megújulás

Ha orvosi szakértelemre és segítségre lenne szüksége a tavaszi megújulás céljából, keressen minket bizalommal! Orvos-esztétikai specialistánk – Dr. Pokol Evelin – személyes konzultáció során minden páciens számára személyre szabott kezelési tervet dolgoz ki.

Kapcsolatfelvétel és időpontfoglalás ITT.

Kövessen minket Facebook-on!