Skinceuticals karácsonyi akció – Ránctalanító csomagajánlat

Mi is a SkinCeuticals? – bőrápolás a tudomány erejével

Küldetésünk a bőr szépsége. Az USA-ban fejlesztett klinikai fokozatú bőrápoló termékeinket a jövőbeni bőrkárosodások megelőzéséért, a bőröregedés jeleinek korrigálásáért és a bőr egészségének védelméért dolgoztuk ki.

Több mint 8500 bőrgyógyász, kozmetikus és plasztikai sebész használja termékeinket világszerte professzionális kezelésekhez, mindennapos otthoni ápolóként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként. Erős kozmetikai-orvosi összetevőkkel, nemzetközi orvosokkal együttműködve, a tudomány erejével állítjuk össze formuláinkat a maximális hatékonyság jegyében.

 

Skinceuticals karácsonyi akció

Ragyogjon bőre 40 év felett is – a titok az antioxidánsokban rejlik

A SkinCeuticals antioxidáns szérumoknak nagy szerepe van a megelőzésben, hiszen védik a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.

A magas hatóanyagtartalmú szérumokban 10-20% tiszta C-vitamin, L-aszkorbinsav található, ami bőrön keresztül maximálisan felszívódik.

A jó felszívódású, extra magas hatóanyagtartalmú C-vitamin szérum segíti a kollagén rostok felépülését, így megelőzve a ráncok kialakulását.

Antioxidánsok – magas hatóanyagtartalom – klinikai kutatások. Ez a SkinCeuticals termékcsalád. A L’Oréal-tól.

Fedezze fel ránctalanító csomagajánlatunkat.

Ránctalanítás 40 év felett – csomagajánlat:

1. Tisztítás: Glycolic Renewal Cleanser / Blemish+Age Cleanser
2. Nappali antioxidáns, ránctalanító szérum: CE Ferulic
3. Éjszakai ránctalanítás, feszesítés: A.G.E. Interrupter

134 500 Ft helyett 107 600 Ft

Skinceuticals karácsonyi akció

Termékek bemutatása:

Glycolic Renewal Cleanser = Glikol-és fitinsavtartalmú tisztító a bőr finomítására. 17% fő hatóanyagot tartalmaz. Ragyogó és tiszta arcszínt biztosít, miközben eltávolítja az olajat, a szennyeződéseket, a lerakódásokat és a tartós sminket.

Blemish+Age Cleanser = Bőrtisztító hab, amely lipo-hidroxi, glikol-és szalicilsavval hámlasztja és javítja a bőr általános minőségét. A bőr hámlasztása nlkül kezeli a foltokat, és az öregedés látható jeleit.

CE Ferulic = C-vitaminos antioxidáns szérum E-vitaminnal és ferulasavval, amely véd a környezeti hatásokkal szemben, csökkenti az öregedés látható jeleit és ragyogóbbá teszi a bőrt. SkinCeuticals sztártermék!

A.G.E. Interrupter = Krém áfonyakivonattal, antioxidánsokkal, és peptidekkel, amely csökkenti a szem körüli ráncokat. Napi korrekciós kezelés, ami csökkenti a bőr gyűröttségét.

Az akció időtartama: december 1-23, illetve a készlet erejéig.

További részletek és vásárlás a newskin esztétikában. Vegye fel velem a kapcsolatot ITT!