SkinCeuticals karácsonyi akció – csomagajánlat pigmentfoltos bőrre

Mi is a SkinCeuticals? – bőrápolás a tudomány erejével

Küldetésünk a bőr szépsége. Az USA-ban fejlesztett klinikai fokozatú bőrápoló termékeinket a jövőbeni bőrkárosodások megelőzéséért, a bőröregedés jeleinek korrigálásáért és a bőr egészségének védelméért dolgoztuk ki.

Több mint 8500 bőrgyógyász, kozmetikus és plasztikai sebész használja termékeinket világszerte professzionális kezelésekhez, mindennapos otthoni ápolóként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként. Erős kozmetikai-orvosi összetevőkkel, nemzetközi orvosokkal együttműködve, a tudomány erejével állítjuk össze formuláinkat a maximális hatékonyság jegyében.

 

SkinCeuticals karácsonyi akció

A pigmentfoltos bőr ápolása több törődést és odafigyelést igényel

Fedezze fel a SkinCeuticals termékeket és kezelje hatékonyan a pigmentfoltokat.

A SkinCeuticals antioxidáns szérumoknak nagy szerepe van a megelőzésben, hiszen védik a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.

A magas hatóanyagtartalmú szérumokban 10-20% tiszta C-vitamin, L-aszkorbinsav található, ami bőrön keresztül maximálisan felszívódik.

A jó felszívódású, extra magas hatóanyagtartalmú C-vitamin szérum segíti a kollagén rostok felépülését, így megelőzve a ráncok kialakulását is.

Antioxidánsok – magas hatóanyagtartalom – klinikai kutatások. Ez a SkinCeuticals termékcsalád. A L’Oréal-tól.
Ajándékozzon igazi odafigyelést bőrének!

Csomagajánlatunk pigmentfoltos bőrre:

Tisztítás: Glycolic Renewal Cleanser/ Blemish +Age Cleanser
Nappali antioxidáns szérum: Phloretin CF 10% C-vitamin tartalommal.
Célzott kezelés: Discoloration Defense Serum
Fényvédelem célzottan: Advanced Brightening UV Defense SPF 50

124 200 Ft helyett 99 360 Ft

SKinCeuticals karácsonyi akció

Termékek bemutatása:

Blemish Age Cleanser = Bőrtisztító hab, amely lipo-hidroxi, glikol-és szalicilsavval hámlasztja és javítja a bőr általános minőségét. A bőr hámlasztása nélkül kezeli a foltokat, és az öregedés látható jeleit.

Glycolic Renewal Cleanser = Glikol-és fitinsavtartalmú tisztító a bőr finomítására. 17% fő hatóanyagot tartalmaz. Ragyogó és tiszta arcszínt biztosít, miközben eltávolítja az olajat, a szennyeződéseket, a lerakódásokat és a tartós sminket.

Phloretin CF = A C-vitaminos antioxidáns szérum phloretinnel és ferulasavval védelmet nyújt a környezet káros hatásaival szemben, csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Hat a bőr elszíneződésére, megelőzve a jövőbeni károsodást.

Discoloration Defense Serum = Mindennapi használatra kifejlesztett többfázisú szérum a látható elszíneződések orvoslására, a szebb, egyenletesebb bőrért. Klinikailag bizonyítottan csökkenti  a látható elszíneződések megjelenését, beleértve a makacs barna foltok, és a gyulladás utáni hiperpigmentáció nehezen kezelhető formáit is.

Advanced Brightening UV Defense SPF 50 = Kombinálja a széles spektrumú UV védelmet a tranexaminsav és a niacinamid hatékony keverékével a fényesebb, egyenletesebb bőrért.

 

Az akció időtartama: december 1-23, illetve a készlet erejéig.

További részletek és vásárlás a newskin esztétikában. Vegye fel velem a kapcsolatot ITT!