Skinceuticals karácsonyi akció – Csomagajánlat 25 év felett

Mi is a SkinCeuticals? – bőrápolás a tudomány erejével

Küldetésünk a bőr szépsége. Az USA-ban fejlesztett klinikai fokozatú bőrápoló termékeinket a jövőbeni bőrkárosodások megelőzéséért, a bőröregedés jeleinek korrigálásáért és a bőr egészségének védelméért dolgoztuk ki.

Több mint 8500 bőrgyógyász, kozmetikus és plasztikai sebész használja termékeinket világszerte professzionális kezelésekhez, mindennapos otthoni ápolóként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként. Erős kozmetikai-orvosi összetevőkkel, nemzetközi orvosokkal együttműködve, a tudomány erejével állítjuk össze formuláinkat a maximális hatékonyság jegyében.

 

Skinceuticals karácsonyi akció

Elmúlt 25 éves? Védje bőrét igazi antioxidánsokkal!

A SkinCeuticals antioxidáns szérumoknak nagy szerepe van a megelőzésben, hiszen védik a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.

A magas hatóanyagtartalmú szérumokban 10-20% tiszta C-vitamin, L-aszkorbinsav található, ami bőrön keresztül maximálisan felszívódik.

A jó felszívódású, extra magas hatóanyagtartalmú C-vitamin szérum segíti a kollagén rostok felépülését, így megelőzve a ráncok kialakulását.

Antioxidánsok – magas hatóanyagtartalom – klinikai kutatások. Ez a SkinCeuticals termékcsalád. A L’Oréal-tól.

Fedezze fel csomagajánlatunkat 25 év felettieknek.

Csomagajánlatunk 25 év felettieknek:

Tisztítás: Simply Clean / Blemish +Age Cleanser
Nappali antioxidáns szérum: Serum 10 AOX+ 10% C-vitamin tartalommal.
Éjszakai ápolás antioxidánsokkal: Resveratrol BE
vagy
Éjszakai ápolás hyaluronsavval: H.A.Intensifier

101 800 Ft helyett 81 440 Ft
vagy 84 100 Ft helyett 67 280 Ft

Skinceuticals karácsonyi akció

Termékek bemutatása:

Simply Clean tisztító = Enyhén savas, könnyű tisztító, amely elősegíti az enzimatikus hámlasztást, miközben hatékonyan távolítja el az olajat, és a vízálló sminket.

Blemish Age Cleanser = Bőrtisztító hab, amely lipo-hidroxi, glikol-és szalicilsavval hámlasztja és javítja a bőr általános minőségét. A bőr hámlasztása nélkül kezeli a foltokat, és az öregedés látható jeleit.

Serum 10 AOX+ = 10% C-vitaminos antioxidáns szérum ferulasavval. Véd a környezet káros hatásaival szemben, és csökkenti az érzékeny bőr finom vonalainak és ráncainak megjelenését.

Resveratrol BE = Antioxidánsokban gazdag éjszakai ápoló szérum, amely csökkenti a duzzanatok, a fáradtság jeleit és a sötét karikák megjelenését.

H.A. Intensifier = Multiaktív szérum nagy koncentrációjú szinergikus összetevőkkel, amely növeli a bőr hialuronsav szintjét, a bőrfelszínen hidratálást nyújt, növeli a simaságot, feszességet, teltséget.

 

Az akció időtartama: december 1-23, illetve a készlet erejéig.

További részletek és vásárlás a newskin esztétikában. Vegye fel velem a kapcsolatot ITT!