Skinceuticals karácsonyi akció – Aknés bőr csomagajánlat

Mi is a SkinCeuticals? – bőrápolás a tudomány erejével

Küldetésünk a bőr szépsége. Az USA-ban fejlesztett klinikai fokozatú bőrápoló termékeinket a jövőbeni bőrkárosodások megelőzéséért, a bőröregedés jeleinek korrigálásáért és a bőr egészségének védelméért dolgoztuk ki.

Több mint 8500 bőrgyógyász, kozmetikus és plasztikai sebész használja termékeinket világszerte professzionális kezelésekhez, mindennapos otthoni ápolóként, illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként. Erős kozmetikai-orvosi összetevőkkel, nemzetközi orvosokkal együttműködve, a tudomány erejével állítjuk össze formuláinkat a maximális hatékonyság jegyében.

 

Skinceuticals karácsonyi akció

Az aknés, zsíros bőr ápolása igazi küzdelem, ha nem a megfelelő termékeket választjuk

Szeretne végre kipróbálni egy bizonyítottan hatékony termékcsaládot a L’Oréal-tól?

A SkinCeuticals bőrápolók professzionális megoldást nyújtanak az aknés bőrre. Tudományos háttérrel, USA-ban készülnek a termékek, melyeket bőrgyógyászok, sebészek és kozmetikusok is ajánlanak otthoni, mindennapos használatra.

A SkinCeuticals antioxidáns szérumoknak nagy szerepe van a megelőzésben, hiszen védik a bőrt a környezeti hatásokkal szemben.

A magas hatóanyagtartalmú szérumokban 10-20% tiszta C-vitamin, L-aszkorbinsav található, ami bőrön keresztül maximálisan felszívódik.

A jó felszívódású, extra magas hatóanyagtartalmú C-vitamin szérum segíti a kollagén rostok felépülését, így megelőzve a ráncok kialakulását is.

Antioxidánsok – magas hatóanyagtartalom – klinikai kutatások. Ez a SkinCeuticals termékcsalád.

Csomagajánlatunk aknés, zsíros bőrre:

Tisztítás: Blemish +Age Cleanser
Tonizálás: Blemish +Age Toner
Nappali antioxidáns szérum: Silymarin CF 15% C-vitamin tartalommal.
Célzott kezelés reggel és este: Blemish+Age Defense

119 100 Ft helyett 95 280 Ft

Skinceuticals

Termékek bemutatása:

Blemish Age Cleanser = Bőrtisztító hab, amely lipo-hidroxi, glikol-és szalicilsavval hámlasztja és javítja a bőr általános minőségét. A bőr hámlasztása nlkül kezeli a foltokat, és az öregedés látható jeleit.

Blemish + Age Toner = A lipo-hidroxisavat tartalmazó tisztítóoldat tisztítja a pórusokat és eltávolítja az elhalt sejteket a bőr felszínéről. Kezeli a pattanásokat és mérsékli az öregedés látható jeleit.

Sylmarin CF = a C-vitaminos antioxidáns szérum szilmarinnal és ferulasavval védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben és javítja az olaj oxidációját. Segít az olajtermelés ellenőrzésében és megakadályozza. akorai öregedés jeleinek megjelenését.

Blemish + Age Defense =Kettős hatású korrigáló gél hidroxisavak keverékével, amely egyszerre csökkenti a pattanások, megjelenését és az öregedés látható jeleit.

 

Az akció időtartama: december 1-23, illetve a készlet erejéig.

További részletek és vásárlás a newskin esztétikában. Vegye fel velem a kapcsolatot ITT!