Ismerje meg a PROFHILO® kezelést – Hyaluronsav a legjobb formában!

Mi az a PROFHILO® kezelés?

A hialuronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése! Egy nem műtéti – vagyis nem-invazív – öregedésgátló hyaluronsav injekció. Ha hiányzik bőre volumene és rugalmassága, vagy zavarják a ráncok és a megereszkedő bőr, akkor a PROFHILO® jelentheti a megoldást! Ha biztonságos, hatékony és hosszan tartó öregedésgátló megoldást keres, akkor olvasson tovább és ismerje meg ezt az innovatív esztétikai beavatkozást!

A PROFHILO® a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hyaluronsav alapú töltőanyag – és még annál is több! Nem csak mélyen hidratálja a bőrt, hanem visszaállítja a bőr elveszett feszességét, rugalmasságát és sejtszinten építi újjá a bőrt. De mégis hogyan?

Miben különbözik a PROFHILO® a piacon lévő hyaluronsavas töltőanyagoktól?

A PROFHILO® a rendkívül magas hyaluronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben. A speciális beadási technikának köszönhetően néhány szúrással az egész arcot kezelhetjük. Ráadásul a hagyományos töltőanyagokkal ellentétben a PROFHILO® eredménye nem lokalizálódik, azaz a gél nem marad azon a területen ahová beadták. A PROFHILO® hyaluronsav beadása után egyenletesen oszlik el a bőrön, így az öregedésgátló hatás az egész arcon látható lesz. A PROFHILO® belülről stimulálja a bőrt. A hyaluronsav lassú felszabadulással serkenti a bőr saját kollagén és elasztin termelését. Így nem csak hosszabb ideig tart majd a kezelés hatása, de a hidratáció mértéke is sokkal magasabb lesz, mint más, hagyományos készítményeknél. Az eredmény? Fiatalosabb, feszesebb és rugalmasabb bőr, akár már 2 alkalom után is!

Miért olyan innovatív a PROFHILO® kezelés?

• Biokompatibilis – beépül a szövetbe, ahol helyreállítja a bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav szintjét. • Hatékony – Azonnal feszesítő hatást eredményez. • Nem-invazív – Tökéletes ebédidős beavatkozás a speciális injektálási technikának köszönhetően.

A kezelés menete

A PROFHILO®-t közvetlenül a bőr felszíne alá kell injektálni, mindössze 2 alkalommal 1 hónapos eltéréssel. Gyorsan fejti ki hatását, fokozza és azonnal hidratálja a bőrt, kisimítja a finom és mélyebb ráncokat, javítja a bőr textúráját. A kezelés során érzéstelenítő krémet alkalmazunk, hogy az eljárás minimális diszkomfort érzéssel járjon. Miután megjelöltük a kezelendő területet, egy apró tűvel befecskendezzük a PROFHILO® töltőanyagot. A beadás technikája is eltérő a többi hyaluronsavas injekcióhoz képest, itt úgynevezett bioesztétikai pontokba (BAP), bólusokban juttatjuk a bőrbe a sűrű konzisztenciájú hyaluronsavat, lassan, óvatosan adagolva az anyagot. Ezek a pontok olyan anatómiai struktúrák felett helyezkednek el, ahol a beadás biztonságos, és az ide bejuttatott hyaluronsavas töltőanyag folyamatosan a bőr alatt diffundálva az arc szinte teljes felületén egyenletesen tud szétterjedni. Így kevesebb tűszúrással és ezáltal kisebb kellemetlenséggel lehet maximális eredményt elérni.
Nem csak az arc fiatalítására alkalmazható!
Sok más dermális töltőanyaggal és injekciós kezeléssel ellentétben a PROFHILO® biztonságosan alkalmazható a test egész területén. A hyaluronsav alkalmazása előnyös a nyak, a kéz, a felkarok, a has és a térd területén is. A teljes kezelési folyamat általában csupán 30 perc, így tökéletes ebédidős kezelés is lehet. Utána visszatérhetünk a napi rutinunkhoz.
PROFHILO® kezelés

A PROFHILO® kezelés után

A kezelés után enyhe duzzanatot vagy véraláfutást tapasztalhatunk, de ez néhány napon belül megszűnik és telt, feszes, fiatalos megjelenést eredményez a kezelt területen. A kezelés után 24 órán keresztül kerülni kell a terület megérintését és bármilyen intenzív testedzési gyakorlatot, megerőltető munkát annak érdekében, hogy a PROFHILO® töltőanyag a kívánt helyre épüljön be és fejtse ki jótékony hatását.

Meddig tart a hatása?

A PROFHILO® töltőanyag lebomlási ideje változó – az injektált töltőanyag mennyiségétől, típusától és helyétől, valamint a szervezetben a hialuronidáz természetes szintjétől is függ. Általánosságban elmondható, hogy a PROFHILO® kezelés hatása 6-12 hónapig tart, bár az optimális eredmények 3-18 hónap között változhatnak.

Milyen problémákban segíthet a PROFHILO® kezelés?

• Fakó, tompa, kiszáradt bőr, • fáradt, öregedő, rugalmatlan bőr, • szarkalábak a szem mindkét oldalán, • dohányzó ráncok, • nevető ráncok, • homlokon húzódó ráncok, • megereszkedett, laza bőr az arcon, dekoltázson, karon, térden.
PROFHILO® kezelés

Miért érdemes a PROFHILO® kezelést választani?

• A legjobb terméknek járó díj 2016~2018, • kevesebb számú kezelés is elég, • kevesebb szúrási pont, ezért kisebb kényelmetlenséggel jár a beavatkozás, • nincs felépülési idő, vagy nagyon rövid, • optimális, látható eredmények már 2 kezelés után (1 hónapos időközzel, a kezelések száma és a termék mennyisége bőrtípus függvénye), • kombinálható más esztétikai kezelésekkel, • gyors és mellékhatásoktól mentes, • hozzáadott térhálósító vegyi anyagok nélkül készül, • ultratiszta hyaluronsav megfelel az európai és az FDA előírásoknak.

Mit kell tudnia?

Gyártó: IBSA Farma Italia olasz

Kezelési ár:

  1. alkalom 100 000 Ft
  2. alkalom 90 000 Ft

Kezelésszám:

2 alkalom egy hónap kihagyással. Évente kétszer.