NUCLEOFILL HAIR – Megoldás a hajhullás orvosi kezelésére

Fokozott mértékű hajhullást tapasztalsz és a tükörbe nézve azt látod, hajkoronád már nem a régi? Sajnos a nagy mértékű hajhullás kortól és nemtől függetlenül bárkit érinthet. Bár nem valódi betegség, a hajhullást gyakran mély kellemetlenségként élik meg a páciensek, amely pszichológiai és társadalmi szinten negatív hatásokkal jár.

Szerencsére az orvos-esztétika fejlődésével már erre is van hatékony megoldás! Kíváncsi a részletekre? Olvasson tovább!

NUCLEOFILL HAIR – a haj megmentője

A NUCLEOFILL egy polinukleotid gél, amely sejtszinten fejti ki a hatását. Nem töltőanyagként funkcionál, hanem magukat a sejteket serkenti az aktívabb működésre.

A NUCLEOFILL PLUS HAIR a hajnövekedés fokozására és a hajhullás megelőzésére szolgáló innovatív kezelés, amely a newskin esztétikában is elérhető. A NUCLEOFILL termékcsalád új biostruktúrázó gélje, kifejezetten a hajhagymák trofizmusának javítására, a haj erősítésére fejlesztettek ki.

De miben is rejlik a vadlazac sperma alapú gél hatékonysága, és pontosan milyen panaszok esetén érdemes használni? Mutatjuk!

Hogyan hat?

Egyszerre hidratál, biostimulál és megköti a szabadgyököket. Ezt hívjuk bio-restrukturáló hatásnak.

hajhullás

Milyen panaszok esetén segít a NUCLEOFILL HAIR kezelés?

A hajhullás hatékony, orvosi kezelésében alkalmazzuk a kezelést. Fontos tudni, hogy bizonyos mértékű hajhullás teljesen természetes és nincs okunk aggódni. Azonban napi több, mint 100 elvesztett hajszál felett már kórosnak tekinthető az állapot és érdemes cselekedni.

1. Férfias hajhullás

Az androgén alopécia – vagyis a férfias hajhullás – nevével ellentétben nem csak a férfiakat érinti. A haj fokozatos elvékonyodását, kihullását okozza és a férfi lakosság mintegy 80%-át, a nők 50%-át érinti. A kopaszodás a halántékon indul és a fejtetőkön is ritkulhat a haj.

A NUCLEOFILL HAIR jelentős hatékonyságot mutatott az androgén alopécia kezelésében és a hajszálak gyengülésének minden esetében. Javítja a szőrtüsző trofizmusát mély és folyamatos biorezerváló hatásának köszönhetően.

A NUCLEOFILL HAIR kezelés jelentős előnye, hogy csökkenti a hajhagymák DHT érzékenységét, amely a hajhullás egyik oka lehet.

2. Átmeneti hajhullás

Átmeneti hajhullásról akkor beszélünk, ha például valamilyen betegség kísérő tüneteként jelentkezik. Fertőzések, gyulladásos folyamatok, hormonális változások, műtétek hatására a szőrtüszők átmenetileg károsodnak, de az egészség helyreállásával a hajhagymák működése is rendeződik. Nőknél kifejezetten gyakori a szülés utáni vagy a menopauza alatti hajhullás is.

Ajánljuk minden olyan további esetben, amikor a hajhagymák elvékonyodása, gyengülése, hullása tapasztalható, mint például:

  • COVID utáni hajvesztés esetén,
  • hajbeültetés elő-, illetve utókezeléseként,
  • szemöldök ritkulása esetén,
  • férfiaknak szakáll dúsítása céljából.

3. Stressz okozta hajhullás

A stressz bizonyítottan hatással van a hajra is. A hajhullást okozhatja szorongás, fizikai stressz (például szülés). Természetesen nem elég a tünetet – magát a hajhullást – kezelni, hanem érdemes megvizsgálni a kiváltó okokat is.

Előfordulhat stressz hatására:

  • alopecia areata, vagyis foltos kopaszodás,
  • vagy akár telogén effluvium is, amikor a haj növekedés pár hónapra megáll, a nyugalmi állapotban lévő hajtüszők száma megnő. A telogén effluviummal küzdők nagyjából napi 300 hajszál kihullását tapasztalják.

A stressz hatására tapasztalt hajhullás a kiváltó ok megszűnésével általában magától elmúlik. Azonban ez hónapokat, vagy akár éveket is igénybe vehet. A folyamat a NUCLEOFILL kezeléssel felgyorsítható.

tavaszi megújulás

Hogy zajlik a kezelés?

A kezelés során a hajat óvatosan szétválasztva, mezoterápiás tűvel juttatjuk az anyagot a kívánt területre.

Hány alkalom szükséges?

4 alkalom javasolt, a kezelések között 2 hét pihenőidővel.

hajhullás

Miért érdemes a newskin esztétikát választania a NUCLEOFILL HAIR kezelésre?

  • Hajstimuláló és hajnövekedés serkentő hatás,
  • hajhullás eredményes kezelése, már 4 alkalom után,
  • felgyorsulnak a bőr regenerálódási folyamatai,
  • személyre szabott hajápolási termékjavaslat,
  • egész évben végezhető eljárás,
  • ingyenes konzultáció (amennyiben kezelésre időpontfoglalás történik).

Szeretnéd visszanyerni régi hajkoronáját? Keressen bizalommal és állítsuk meg együtt a nagy mértékű hajhullást!

Időpontfoglalás a newskin esztétikába >>

Aktualitásokért kövessen Facebook-on!