Megérkezett a SkinCeuticals Debrecenbe! Az orvosi bőrápolás királynője a newskin esztétikában

Egy orvosi bőrápolási termékcsalád, amely a több évtizedes bőrrákkutatás eredménye. Rendkívül magas hatóanyagtartalom és kiemelkedő számú klinikai kutatás. Címszavakban ez a SkinCeuticals, ami mostantól Debrecenben is elérhető.

Ha Ön is kíváncsi rá, hogy hogyan használható fel az antioxidánsok ereje a bőrápolásban és miben más a SkinCeuticals, mint bármely más orvosi kozmetikum, akkor olvasson tovább!

Új termékkategóriába tartozik – Ez a cosmeceutical

A cosmeceutical egy új fogalom a szépségápolásban, mely kategóriába a SkinCeuticals is tartozik. Ez tulajdonképpen a kozmetika előrelépése a gyógyászat irányába. Olyan prémium termékeknél használható, ahol sejtszinten ható, magas koncentrációjú, aktív növényi összetevők biztosítják az eredményeket.

Milyen bőrproblémákra nyújt megoldást?

Hatékonyan kezeli az aknés, öregedő, elszíneződött, és érzékeny bőrt is. A termékválaszték a megelőzés, korrigálás, védelem hármasa köré épül.

Megelőzni = a jövőbeni bőrkárosodás jeleit.
Korrigálni = a látható bőrproblémákat retinollal és más fejlett korrigáló termékekkel.
Védeni = az egészséges bőrt.

SkinCeuticals

Bőrápolás a tudomány erejével

A SkinCeuticals küldetése a bőr szépségének megőrzése. Az USA-ban fejlesztett klinikai fokozatú bőrápoló termékeket a jövőbeni bőrkárosodások megelőzéséért, a bőröregedés jeleinek korrigálásáért és a bőr egészségének védelméért dolgozták ki.

A márka létrejötte Dr. Sheldon Pinnel kutatásainak köszönhető. Ő alapozta meg a hatékony antioxidáns C-vitamin bőrbe juttatásának paramétereit, lehetővé téve a SkinCeuticals számára, hogy úttörő szerepet játsszon a kozmetikai-orvos szerek fejlődésében. Ma is a topikális C-vitamin atyjának tartják.

A bőrápolási formulák fejlesztése a mai napig tudósokkal együttműködve folyik: orvosokkal, biológusokkal, kémikusokkal vegyészekkel dolgoznak az új technológiákon.

Az erős kozmetikai-orvosi összetevők és a magas koncentrációk miatt a SkinCeuticals kizárólag orvosi rendelőkben kapható, így biztosítható a személyre szabott kezelési terv és a maximális hatékonyság.

Nem tudja, melyik lenne az Ön számára megfelelő SkinCeuticals termék? Jelentkezzen bőrelemzésre!

SkinCeuticals

Egy termékcsalád, amiben összpontosul az antioxidánsok ereje

A SkinCeuticals antioxidáns szérumok védik a bőrt a környezeti hatásokkal szemben, így lassítva a bőr öregedését.

A magas hatóanyagtartalmú szérumokban 10-20% tiszta C-vitamin, L-aszkorbinsav található, ami bőrön keresztül maximálisan felszívódik. Ez kiemelkedő koncentráció a bőrápolási piacon.

SkinCeuticals otthon

A márka hisz abban, hogy a legjobb eredmények integráltak. Mit is jelent ez? Hogy a SkinCeuticals termékek bármilyen bőrápolási rutinba beilleszthetőek: az otthoni, már meglévő bőrápolási termékek mellett is ideális megoldást nyújtanak. Vagyis akár már 1 termékkel elkezdhető a használatuk. Nem szükséges elsőre több százezer Forintot kiadnunk egy bőrápolási rutin kialakításáért. >> Belevágna? Kezdjük el most!

SkinCeuticals az orvos esztétikában = A SkinCeuticals termékek nem hiányozhatnak az otthoni bőrápolásból, de az orvos esztétikai kezelések után – mint például a hámlasztások, lézeres kezelések és injekciós kezelések – után is javasoltak, amikor a bőrnek professzionális védelemre van szüksége. CO2 lézeres kezelés után például nagyon hatásosnak bizonyul a Redness Neutralizer gél-krém a bőrpír enyhítésében, a CE Ferulic szérum pedig a tartósság fokozásában. A kezelések után pedig otthoni speciális bőrápolás is folytatható.
3 TOP SkinCeuticals termék

Kíváncsi, mely antioxidáns szérumok a legnépszerűbbek a SkinCeuticals felhasználók között? Mutatjuk a TOP 3 terméket!

SkinCeuticals

1. SYLMARIN CF

A C-vitaminos antioxidáns-szérum ferulasavval és szilimarinnal véd a környezet káros hatásaival szemben és megakadályozza a korai öregedés megjelenését. A SYLMARIN CF olajmentes, faggyútermelést csökkentő hatással bír, ezért zsíros bőrűeknek ajánlott.

2. CE FERULIC

C-vitaminos antioxidáns szérum E-vitaminnal és ferulasavval, amely véd a környezeti hatásokkal szemben, csökkenti az öregedés látható jeleit és ragyogóbb megjelenést biztosít.

Minden bőrtípusra ajánlott. Nagyon erős, 15%-os C- vitamin tartalommal rendelkezik és felezési ideje 72 óra – vagyis ez idő alatt fokozatosan szívódik fel.

Az orvos esztétikában kiválóan alkalmazható lézeres kezelések és kémiai hámlasztás előtt, és után. Gyorsítja a gyógyulást és tartósabbá teszi az eredményeket.

A CE FERULIC eredményességét klinikai vizsgálatok is bebizonyították:

– látható eredmények a 4. hétre,
8x védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, mint az UVA/UVB, IR-A, ózonszennyezés.

3. PHLORETIN CF

C-vitaminos antioxidáns szérum phloretinnel és ferulasavval a környezet káros hatásai, a ráncok és a pigmentfoltok ellen.

A bőrtónust és a hiperpigmentációt javítja. Klinikai kutatások szerint a 24. hétre 16%-kal javul a bőr textúrája és 19%-kal csökken a bőr elszíneződése.

Az orvos esztétikában a hiperpigmentáció lézeres kezelése, valamint a kémiai hámlasztások előtt használandó. Gyorsítja a gyógyulást és javítja a bőr simaságát.

Megtapasztalná az antioxidánsok erejét a saját bőrén is?

A SkinCeuticals termékek Debrecenben elsőként a newskin esztétikában elérhetőek. Többre lenne kíváncsi? Olvasson tovább itt vagy jelentkezzen be bőrelemzésre és találjuk meg a bőrproblémájára a megoldást együtt!