Botox kezelés Debrecenben

A botox az egyik legnépszerűbb esztétikai orvosi eljárás világszerte, melyet nálunk is előszeretettel kérnek a páciensek. Botox kezelés Debrecenben több helyen is elérhető, azonban hoztunk 3+1 okot arra, miért érdemes a newskin esztétikát választania.

1. Szakértő kezekben

A kezeléseket a newskin esztétika tulajdonosa, Dr. Pokol Evelin végzi, aki 2005-ben végzett a Debreceni Egyetem Orvos-és Egészségtudományi Centrum Általános Orvos Karán, ezt követően a debreceni Bőrklinikán vett részt a rezidens és szakorvosképzésben.

Magánorvosként több mint 10 éve végez lézeres és orvos-esztétikai injekciós kezeléseket. Az esztétikai kezeléseknél nagy hangsúlyt fektet a személyre szabott kezelési tervek megvalósítására, és előtérbe helyezi az úgynevezett biostimuláló eljárásokat. Ezek során a szervezetet ösztönözzük a bőrfiatalító mechanizmusok beindítására, saját kötőszöveti rostok képzésére, ezzel is megőrizve a természetesség, harmonikus megjelenés egységét. Munkáját is átszövi ez az elv: „Nihil nimis”, azaz semmit sem túlságosan!

2. Könnyen megközelíthető helyen, igényes környezetben

Magánrendelőnk 2021 eleje óta a Debrecen, Bartók Béla út 27. szám alatt található. Teljes körű felújítást követően költöztünk ide, így minden igényt kielégítő körülmények, kényelmes, minőségi és tiszta környezet várja pácienseinket. További képekért kattintson galériánkra.

botox kezelés Debrecenben

A szűken vett botox kezelés mindössze 15 percet vesz igénybe, ezért is hívjuk „lunch time”, azaz ebédidőben is végezhető rövid kezelésnek.

A Kenézy Gyula kórház és a Böszörményi út közelsége biztosítja a jó infrastruktúrát. Rövid sétával elérhető több buszmegálló is. Gépkocsival a rendelő udvarában díjmentesen parkolhatnak. A pontos megközelítést itt tekintheti meg.

3. Többféle botox kezelés is elérhető

Botox kezelés során a glabella – mérges ráncok, homlokráncok, szarkalábak is kezelhetőek, igénytől függően 1,2 vagy akár 3 régióban is. De azt tudta, hogy komplex homlokkezeléssel még a migrénes fejfájás is megszüntethető? Ráadásul a botox még a túlzott izzadás ellen is rendkívül hatásos. Így előszeretettel választják sportolók, színészek, modellek ezt a kezelési formát, akiknél a mindennapi élet során nem megengedett, hogy a verejtékcseppek a ruhán foltot hagyjanak.

botox kezelés Debrecenben

+1. Széleskörű szolgáltatási paletta

Széleskörű esztétikai szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy minden páciensnek személyre szabott kezelési tervet állítsunk fel – bőrproblémától függően. A botox mellett számos egyéb esztétikai arckezelés, lézersebészet, bőrgyógyászat és SkinCeuticals termékek állnak rendelkezésünkre, hogy mindenkinek megtaláljuk a számára legmegfelelőbb megoldást és kiegészítő kezelést.

Ha szeretné újra jól érezni magát a bőrében és úgy érzi, a botox kezelés lenne az Ön számára megfelelő választás, nincs más dolga, mint bejelentkezni egy konzultációra! Segítünk, hogy a gondok és a stresszes hétköznapok ne hagyjanak nyomot az arcán. TOVÁBB AZ IDŐPONTFOGLALÁSHOZ.

Aktualitásokért pedig kövessen minket Facebook-on!