Biorevitalizációs kezelések a bőr fiatalon tartásáért

A biorevitalizációs kezelések – más néven bio lifting kezelések – olyan nem invazív öregedésgátló eljárásokat takarnak, amelyek műtét nélkül adják vissza a bőr rugalmasságát, tónusát. Elnevezésük is erre utal: „a bőr természetes újjászületése” a cél.

Tudta, hogy az április minden évben a stressz elleni küzdelem hónapja? Ezért aktuálisnak gondoltuk, hogy beszéljünk a stressz és a bőr kapcsolatáról – hiszen a stresszes bőr többünket érint, mint az elsőre gondolnánk!

A biorevitalizációs kezelések előnyei

Az orvosi esztétikában ezek a biorevitalizációs kezelések a legkeresettebbek, hiszen számos előnyük van:

  • ragyogó arcot és nyaki bőrt eredményeznek,
  • stimulálják a kötőszövetet, serkentik a kollagén és elasztin termelést,
  • liftingelik, ránctalanítják, feszesítik a bőrt,
  • általános bőrminőség javítást tesznek lehetővé,
  • élettel teli, tömött bőrt eredményeznek.
biorevitalizációs kezelések

A titok a hyaluronsavban rejlik

Az alábbi kezelések hatóanyaga a hyaluronsav, amely természetesen is jelen van a szervezetben, azonban 40 éves korunkra a mennyisége a felére csökken. Ezért gyorsulnak fel a bőröregedési folyamatok a változókor környékén. A hyaluronsav alkalmas az arc, a nyak és a dekoltázs fiatalítására is. Stimulálja a sejteket, növeli a kollagén és elasztin termelést és átalakítja a dermis szerkezetét

De a biorevitalizáció során bejuttatott hyaluronsav nem csak az öregedés elleni küzdelemben lesz hatékony társunk, hanem a különböző bőrproblémák és a dehidratáltság is kezelhető vele! Sőt, még a striák és a hegek is hatékonyan eltüntethetőek a segítségével.

Hogyan történnek a biorevitalizációs kezelések?

A kezeléseket vékony tűvel végezzük, hogy a vitaminokat, hyaluronsavat és egyéb hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe juttathassuk. Az arc lokalizált területein dolgozunk, minden kezelésnél különböző számú szúrással.

biorevitalizációs kezelések

Új kezeléseink

A newskin esztétikában több új, innovatív biorevitalizációs kezeléssel várjuk kedves fiatalodni vágyó pácienseinket:

NUCLEOFILL – GYM effektus a bőrnek & polinukleotidokkal & 5 pontos technikával. A zsír és csontszövetre is hatni tudunk, így nem csak arc, hanem szemkörnyéki és hajkezelés is lehetséges. Természetes stimulációt hajt végre a sejtekben, antioxidáns és hidratáló hatású kezelés.

RRS HA LONG LASTING – tökéletes megoldás az érett bőrnek & 7 pontos beadási technikával. Ez egy revitalizáló, remodelálló és stimuláló eljárás, amely hidratálja, liftingeli és fiatalítja az arcbőrt. Eredménye teljesen természetes, az arc jellege nem lesz „feltöltött” hatású.

EJAL 40 – biorevitalizáló hyaluronsavas kezelés csupán 4 pontos szúrással. Hatóanyaga a legújabb generációs, közepes molekulatömegű hyaluronsav, mely a kötőszövet újjáépítését segíti. Hatására a kötőszövet újrastukturálódik, fokozódik a kötőszöveti sejtek, a fibroblasztok aktivitása. A bőr hidratáltabbá válik, nő a kollagén, elasztin és hyaluronsav tartalma.

Szeretne elégedetten nézni a tükörbe? Tegye meg az első lépést a tökéletesebb életminőségért! Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen időpontot konzultációra! Őrizzük meg a fiatalságát együtt!

Újdonságokért kövessen minket Facebook-on!