Kezdőlap 9 Esztétika 9 Test 9 CoolShaping2 zsírfagyasztás

CoolShaping2 zsírfagyasztás

CoolShaping2 zsírfagyasztás – Fagyasszuk le a felesleges zsírpárnákat!

A zsírfagyasztást azoknak ajánljuk, akiknek makacs, diétának és mozgásnak ellenálló zsírpárnái vannak bizonyos helyeken (pl. has, derék, hát, külső vagy belső comb) és szeretnének ezekről a helyekről pár cm-t lefaragni. Egy kezelés a kezelt területen a zsírsejtek 26%-ának megsemmisüléséhez vezet, így látványosan csökken a zsírpárna mérete, akár már 2-3 alkalom után. Fájdalommentes és diétát nem igénylő eljárás, ezért rendkívül kedvelt a férfiak és a nők körében is.

Fogyjon látványosan, centiket, akár már 3 kezeléssel.

A CoolShaping2 a zsírsejtek fagyasztásán alapuló cryo technológia csúcsát képviseli. Az általunk használt új CoolShaping2 készülékben a maximalizált eredményesség, a kezelőfejek – és ezáltal az egyidőben kezelhető területek – számának növekedésével, valamint a kezelési időtartam jelentős csökkenésével párosul.

Az egyedülálló 360°-os sztereoszkópikus, vákuumos kezelőfejek bőrrel érintkező részeinek minden egyes pontja hűtőfelületként működik, így a kezelt terület, valamint a kezelés hatékonysága nagymértékben megnőtt.

A készülékhez egyidőben négy kezelőfej csatlakoztatható, amelyek lehetővé teszi egy vendég esetén négy testtáj, vagy két vendég esetén 2-2 testterület azonos időben való kezelését.

A zsírfagyasztás egy biztonságos, fájdalommentes, non-invazív eljárás, amely rövid időn belül, látványosan és maradandóan tünteti el a felesleges zsírpárnákat.

Hogyan működik?

Kombinált 360°-os cryo-vákuum technológia

A cryolipolízis egy non-invazív technológia elnevezése, amely a zsír precíz és ellenőrzött hűtését teszi lehetővé a bőrön keresztül. Tanulmányok szerint a zsírsejtek összetételüktől függően tartósan -2 és +2 °C közötti hőmérséklet mellett megsemmisülnek, a felszíni zsír mennyisége ilyen módon akár 80%-kal is csökkenthető 15-90 nap alatt.

A kezelőfejbe beépített vákuum technológiának kettős hatása van: a kezelt területen átmenetileg korlátozza a véráramlást (ezáltal csökkenti a visszamelegedést), így lehetővé teszi a hatékony lokalizált hűtést.

A kontrollált hűtési idő és hőmérséklet paraméterei úgy vannak beállítva, hogy a zsírsejtek hatékony és szelektív megsemmisülését okozzák a többi szövetet károsítása nélkül. Az elpusztított zsírsejtek a szervezet természetes kiválasztási folyamata által ürülnek ki a szervezetből. A kiválasztási és kiürülési folyamat a kezelést követően 3-4 hétig tart.

A 360°-os sztereoszkópikus kezelőfej minden bőrrel érintkező része hűtőfelületként működik. A kezelési terület ezáltal nagymértékben megnő, lehetővé téve a leghatékonyabb kezeléseket.

Hogyan zajlik a kezelés?

A teljesen fájdalommentes CoolShaping2 kezelés  maximum 60 percig tart, majd ezt követheti nyirokmasszázs az elhalt zsírsejtek gyors kiürítése érdekében, és a vendég azonnal visszatérhet mindennapi tevékenységéhez. A kezelt területen enyhe bőrpír, érzékenység pár napig előfordulhat.

Kezelhető terület:

A CoolShaping2 felhelyezhető

– a  has két felére,
– derekakra,
– külső és belső combokra,
– tokára,
– térd fölötti kis puklikra,
– melltartó alatti zsírrétegre.

Debrecenben csak nálunk!

Szeretne látványosan lefogyni rövid időn belül? Próbálja ki a zsírfagyasztást! A CoolShaping2 Debrecenben kizárólag a newskin esztétikában érhető el.

ELŐ A CENTIKKEL HÖLGYEIM ÉS URAIM! További információért pedig keressenek minket bizalommal!

Mikor nem javasolt a kezelés?
 • terhesség, szoptatás
 • akut gyulladás, betegség, fertőző állapotok
 • érrendszeri betegségek, májbetegség, vese probléma, vérképzőszervi probléma
 • rosszindulatú tumor
 • diabétesz, cukorbetegség
 • a kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség, nyitott-, vagy fertőzött seb
 • bőrfelszínből kiemelkedő heg
 • pacemaker, defibrillátor
 • vérhígító /véralvadás gátló, gyulladásgátló/NSAID, kotrikoszteroid használata után 3 hétig
 • hideg allergia, hideg urticaria, Raynaudsyndroma, cryoglobulinemia, paroxysmalishemoglobinuria
 • rossz perifériás keringés a kezelt területen
 • nyirokoedema
 • neuropathia – post-herpeszes, diabetikus, rossz bőrérzékelés
 • diastasisrecti, sérv a kezelés helyén
 • menstruáció alatt a hason

Hasi műtétek, beavatkozások, zsírleszívás után 6 hónappal, illetve császármetszés után 1 éven belül nem alkalmazható a kezelés! Heges felületen kezelés nem végezhető. Injekciós zsíroldás, LaserSure, lézeres zsírbontás, Liposonic kezelés után 6 hétig nem végezhető a kezelés.